Η ιταλική Vogue προσφέρει δωρεάν πρόσβαση στο μυθικό αρχείο της λόγω της πανδημίας


Η ιταλική Vogue προσφέρει δωρεάν πρόσβαση στο μυθικό αρχείο της λόγω της πανδημίας

Η Vogue Italia σου δίνει δωρεάν διαδικτυακή πρόσβαση στο θρυλικό αρχείο των τευχών της για τρεις ολόκληρους μήνες για να μείνεις στο σπίτι.

Πολλές πόλεις ανά τον κόσμο βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε καραντίνα λόγω του κορωνοϊού. Θέλοντας, λοιπόν, να συμβάλλει στη παραμονή στο σπίτι τόσο των Ιταλών αλλά όσο και των ευρωπαίων φίλων αναγνωστών της, η Vogue Italia πήρε την απόφαση να διαθέσει το αρχείο της διαδικτυακά.

"Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, ως μια μικρή χειρονομία για να δώσουμε κάτι πίσω στην κοινότητα, προσφέρουμε δωρεάν απεριόριστη πρόσβαση μέχρι τις 13 Ιουνίου στα ηλεκτρονικά ψηφιοποιημένα αρχεία μας, με κάθε τεύχος που έχει κυκλοφορήσει από το 1964 μέχρι σήμερα. Κάθε σελίδα έχει αναπαραχθεί ξανά σε χρώμα υψηλής ανάλυσης, με πλούσιο πίνακα περιεχομένων που επιτρέπει την αναζήτηση εικόνων από κάθε σχεδιαστή, φωτογράφο, brand και πολλά άλλα!", ανακοίνωσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram o Farneti, διευθυντής της Vogue.

Αν ανήκεις, λοιπόν, στους φανατικούς fashionistas που λατρεύουν να ξεφυλλίζουν σελίδες της Vogue, μείνε στο σπίτι και κάνε το online.

Μπες την ιστοσελίδα archivio.vogue.it, κάνε κλικ στο Subscribe και επέλεξε το Full Archive. Κάνε εγγραφή και γράψε τον κωδικό "VARCHIVE4YOU". Έπειτα θα σου έρθει, ένα email στο οποίο πρέπει να και κάνεις κλικ στο confirmation link.

Tags vogue,vogue italia,fashion,FASHION NEWS,style,trend,κορωνοιος,μόδα,στυκλ,ταση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0237 s (278 Queries.) // Parse time: 0.4475 s // Total time: 3.4712 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X