Working from home!


Working from home!

Έκανα το σαλόνι μου… γραφείο! 

Κορωνοϊός… μία καινούρια λέξη για όλους μας και σίγουρα μία λέξη που χρησιμοποιούμε πολύ το τελευταίο διάστημα. Μία λέξη που μας τρομάζει και δεν ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε στο πέρασμα της. Ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις και έχουμε πλέον περιοριστεί στα σπίτια μας λόγω της πανδημίας. Έχουμε "αναγκαστεί" να αλλάξουμε τον τρόπο ζωής μας και να δουλεύουμε από το σπίτι προκειμένου να αποφευχθούν συγκεντρώσεις πολλών ατόμων στον ίδιο χώρο και να περιοριστεί η διάδοση του κορωνοϊού. 

Έτσι λοιπόν, με αυτά τα νέα δεδομένα, δουλεύω και εγώ από το σπίτι. Δουλεύω κανονικά, κάνω όλα όσα θα έκανα αν ήμουν στο γραφείο και προστατεύω εμένα αλλά και τους συνανθρώπους μου.  Στην πραγματικότητα όμως το να εργάζεσαι από το σπίτι δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα καθώς απαιτεί οργάνωση και συγκέντρωση. 

Πιο κάτω σου γράφω μερικές συμβουλές για να δουλεύεις από το σπίτι με επιτυχία! 

Tip 1: Ντύσου! Μην μείνεις με τις πιτζάμες όλη την ημέρα επειδή είσαι στο σπίτι. Όταν ξυπνήσεις ακολούθησε τη ρουτίνα που κάνεις καθημερινά, βάλε άνετα ρούχα και κάθισε στο «νέο» σου γραφείο γεμάτη αυτοπεποίθηση και όρεξη για δουλειά. 

Tip 2: Τήρησε το ωράριο εργασίας! Μόνο και μόνο επειδή είσαι στο σπίτι δεν σημαίνει ότι μπορείς να κοιμάσαι μέχρι το μεσημέρι. Θα πρέπει να τηρήσεις το ωράριο εργασίας για να είσαι το ίδιο αποδοτική και να μην καταλήξεις να δουλεύεις μέχρι τα μεσάνυχτα.

Tip 3: Φάε έξυπνα! Τώρα που είσαι στο σπίτι προσπάθησε να μην πέσεις στην παγίδα του ψυγείου! Ετοίμασε από την προηγούμενη ημέρα το φαγητό και το σνακ σου, όπως θα έκανες υπό κανονικές συνθήκες, και όταν έρθει η ώρα να φας θα ξέρεις ότι μόνο αυτά "επιτρέπεται" να ακουμπήσεις. Καλό θα ήταν να έχεις και μερικά φρούτα δίπλα σου για εκείνη την ώρα που θες να φας κάτι αλλά δεν ξέρεις τι είναι ακριβώς αυτό που θες. Άλλωστε οι βιταμίνες θα σου δώσουν δύναμη να συνεχίσεις να εργάζεσαι. 

Tip 4: Κάνε διάλειμμα!  Έρχεται λοιπόν εκείνη η στιγμή που κολλάει το μυαλό σου και δεν ξέρεις πώς να προχωρήσεις. Άφησε για λίγο την οθόνη του υπολογιστή, φτιάξε καφέ και βγες στο μπαλκόνι του σπιτιού σου για να πάρεις καθαρό αέρα. 

Tip 5: Μην πέσεις στην παγίδα να κάνεις δουλειές του σπιτιού! Στην αρχή λες να βάλεις ένα πλυντήριο για να γλυτώσεις λίγο χρόνο, μετά λες να πλύνεις τα πιάτα και στο τέλος καταλήγεις να κάνεις όλες τις δουλειές του σπιτιού. Συμπεριφέρσου όπως θα έκανες αν δούλευες στο γραφείο, άσε τις δουλειές για το απόγευμα ή ακόμη και για το Σαββατοκύριακο. 

Δουλεύω από το σπίτι λοιπόν γιατί η ατομική ευθύνη που έχουμε όλοι είναι τεράστια.  

Υ.Γ. #μένουμεσπίτι

Love,K. xx
 

Tags Κλέλια Γιασεμίδου, κορωνοιος, working from home, μενουμε σπιτι, blog, BLOGGER, showbiz, gossip, ceebrities, showbiz κύπρος, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.6731 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3943 s // Total time: 2.0674 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X