Το ξέσπασμα της Φαίης Σκορδά για τα αρνητικά σχόλια μετά την αποκάλυψη για τον κορωνοϊό


Το ξέσπασμα της Φαίης Σκορδά για τα αρνητικά σχόλια μετά την αποκάλυψη για τον κορωνοϊό

Όλα όσα εξομολογήθηκε στον Νίκο Χατζηνικολάου on air

Η Φαίη Σκορδά πριν από μερικά 24ωρα αποκάλυψε με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram πως βγήκε θετική στην εξέταση για τον κορωνοϊό.

Διαβάστε ακόμα: Φαίη Σκορδά: Η αντίδρασή της μόλις έμαθε πως έχει κορωνοϊό! [βίντεο]

Η παρουσιάστρια βρίσκεται έκτοτε σε καραντίνα στο σπίτι της, από όπου και μίλησε το βράδυ της Δευτέρας, 16 Μαρτίου, μέσω skype στο δελτίο ειδήσεων με τον Νίκο Χατζηνικολάου. 

Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων, ανέφερε: “Δεν είχα κάποιο σύμπτωμα, δεν είχα πυρετό [...] Ήθελα να κάνω το τεστ γιατί είχα θορυβηθεί μία συγκεκριμένη ημέρα γιατί απανωτά μου ήρθανε κάποιες πληροφορίες. Από τη μία έμαθα για κάποιον γνωστό μου που είχαμε συναντηθεί ότι είχε έρθει σε επαφή με έναν ασθενή και από την άλλη σχετικά με ένα γύρισμα του YFSF [...] Εγώ την προηγούμενη εβδομάδα είχα σκεφτεί να πάρω τα παιδιά μου στο Κιλκίς στους γονείς μου. Ακολουθώντας όμως τις οδηγίες για τους μεγαλύτερους ανθρώπους αποφάσισα να μην το κάνω”. 

Όσον αφορά στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε, ανέφερε: “Δεν πρέπει να μπαίνουμε σε μία διαδικασία ανθρωποφαγίας. Απλώς νιώθω πως θίγεται η ευσυνειδησία μου κι αυτό δεν το επιτρέπω. Όταν ταξίδεψα (στην Ιταλία) δεν είχε ανακοινωθεί κανένα κρούσμα στην Ευρώπη. Είμαι πάρα πολύ σοβαρός άνθρωπος σε θέματα υγείας. Δεν θα ρίσκαρα ποτέ”. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα: 

 


 

 

Tags φαιη σκορδα, κορωνοιος, showbiz, gossip, celebrities, διασημοι, δελτιο ειδησεων, Νίκος Χατζηνικολάου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1146 s (232 Queries.) // Parse time: 0.4434 s // Total time: 3.5580 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X