Σε καραντίνα οι συνεργάτες της Φαίης Σκορδά!


Σε καραντίνα οι συνεργάτες της Φαίης Σκορδά!

Πως το διαχειρίζεται το κανάλι; 

Η Φαίη Σκορδά, γύρω στις 11 το βράδυ του Σαββάτου, 14 Μαρτίου, μας ενημέρωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram πως νοσεί από κορωνοϊό με την ίδια να τίθεται κατευθείαν σε αυτοπεριορισμό για δύο τουλάχιστον εβδομάδες. 

Σε καραντίνα θα μπουν και οι άμεσοι συνεργάτες της, όπως μεταδίδουν τα ελλαδικά μέσα, με την Αφροδίτη Γραμμέλη να το έχει ήδη ανακοινώσει μέσω twitter.

“Λόγω της ανακοίνωσης της Φαίης η οποία έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό οφείλω να ενημερώσω για τα εξής: φυσικά μπαίνω σε καραντίνα για τις επόμενες 14 ημέρες τουλάχιστον. Δεν έχω το παραμικρό σύμπτωμα. Αν εμφανίσω βήχα ή πυρετό θα εξεταστώ. Καλή δύναμη σε όλους μας”, έγραψε χαρακτηριστικά η συνεργάτιδα της παρουσιάστριας.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν κάνει σχετική ανακοίνωση ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και ο Άρης Καβατζίκης ενώ αναμένεται επίσημη ανακοίνωση από το κανάλι για το μέλλον της εκπομπής. 

Αξίζει να σημειωθεί, πως σύμφωνα με ρεπορτάζ του tlifegr στα Κάππα στούντιο έχουν γίνει ήδη τρεις απολυμάνσεις ενώ αναμένεται να ανακοινωθεί τι μέλλει γενέσθαι με τις υπόλοιπες εκπομπές του καναλιού που μετέδιδαν από τα ίδια στούντιο με κοινό συνεργείο τεχνικών. 
 

Tags φαιη σκορδα, εκπομπη, συνεργατες, κορωνοιος, showbiz, gossip, celebrities, διασημοι, καραντινα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0446 s (249 Queries.) // Parse time: 0.5276 s // Total time: 3.5722 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X