Σάββας Πούμπουρας: Δεν θα πιστεύετε με ποιο τραγούδι νανουρίζει την δύο μηνών κόρη του! [εικόνα & βίντεο]


Σάββας Πούμπουρας: Δεν θα πιστεύετε με ποιο τραγούδι νανουρίζει την δύο μηνών κόρη του! [εικόνα & βίντεο]

Ο παρουσιαστής είναι ξετρελαμένος με τη μικρή Κύνθια

Τρελαμένος με τη νεογέννητη κορούλα του είναι ο Σάββας Πούμπουρας και αυτό μας το αποδεικνύει κάθε φορά με κάθε του ανάρτηση που κάνει μαζί της.

Χθες Πέμπτη 12 Μαρτίου, ο αγαπημένος παρουσιαστής δημοσίευσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram δυο τρυφερά στιγμιότυπα με πρωταγωνίστρια τη μικρή Κύνθια, η οποία ομολογούμενως με τον ερχομό της έχει ξετρελάνει τόσο τον ίδιο τον Σάββα Πούμπουρα όσο και τη σύζυγο του Αρετή Θεοχαρίδη.

Οι δυο τους από τον περασμένο Δεκέμβριο ζουν την απόλυτη ευτυχία αγκαλιά με το πρώτο τους παιδάκι, κάνοντας μας όλο και πιο πολύ να λατρεύουμε τις κοινές τους αναρτήσεις μαζί με την μικρή τους πριγκίπισσα όπως την εικόνα που είδαμε με τους τέσσερις τους (μαζί και με το σκυλάκι τους, Τσάβι) να απολαμβάνουν το πρωινό τους ξύπνημα χαλαρώνοντας στο σπίτι τους.

Διαβάστε ακόμα: Σάββας Πούμπουρας - Αρετή Θεοχαρίδου: H βόλτα με την κόρη τους και η τυχαία συνάντηση με τον Κωνσταντίνο Αργυρό [εικόνες]

Στη δημοσίευση που έκανε, λοιπόν, ο Σάββας Πούμπουρας αργά το βράδυ της Πέμπτης, αποκάλυψε στους followers με βίντεο του, με ποιο πρωτότυπο τραγούδι επιλέγει να νανουρίζει την Κύνθια του, αφήνοντας μας άφωνους.

Συγκεκριμένα πρόκειται για το Havana την παγκόσμια επιτυχία που η μικρούλα φαίνεται να ενθουσιάζεται κάθε φορά που το ακούει μαζί με τον πατέρα της, χαλαρώνοντας στην αγκαλιά του. Δείτε τη σχετική εικόνα και το βίντεο πιο κάτω:

 

 

Tags Σάββας Πούμπουρας, αρετη θεοχαριδη, κόρη, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8356 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3742 s // Total time: 2.2098 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X