Η πρώτη μου εξόρμηση στην εξοχή!


Η πρώτη μου εξόρμηση στην εξοχή!

Μύρισε άνοιξη και είναι υπέροχα!

Άνοιξη! Η αγαπημένη μου εποχή του χρόνου και μία από τις ωραιότερες για πολλούς από εσάς καθώς αλλάζουν πολλά γύρω μας. Η θερμοκρασία αρχίζει να ανεβαίνει, ο καιρός γίνεται ηλιόλουστος και τα λουλούδια αρχίζουν να ανθίζουν το ένα μετά το άλλο. Γενικότερα η άνοιξη μας προετοιμάζει για το καλοκαίρι καθώς η μέρα μεγαλώνει και μαζί της φτιάχνει η διάθεση μας στο να κάνουμε περισσότερα πράγματα και να αξιοποιήσουμε τον ελεύθερο μας χρόνο καλύτερα.  

Ε, λοιπόν δεν έχασα την ευκαιρία και έκανα τη βόλτα μου στα καταπράσινα λιβάδια, στο χωριό μου φυσικά! Χρώματα γύρω μου παντού αλλά και αρώματα από τα ανθισμένα δέντρα και τις αμυγδαλιές που έχουν την τιμητική τους αυτή την εποχή! Έκανα τη βόλτα μου για αρκετή ώρα μέχρι να βρω το κατάλληλο σημείο έτσι ώστε να αποτυπώσω την καλύτερη φωτογραφία για εσένα παρόλα αυτά η περιοχή ήταν δύσβατη καθώς όλη η βλάστηση ήταν πυκνή λόγω των βροχών που είχαμε τους προηγούμενους μήνες. Για να σου δώσω να καταλάβεις σε μερικά σημεία η βλάστηση ήταν ίσα με εμένα στο ύψος. Εντάξει δεν είμαι και δύο μέτρα αλλά λέμε τώρα…

Θες να απολαύσεις την άνοιξη στο μέγιστο; Σου δίνω μερικές συμβουλές για να το πετύχεις!

Συμβουλή 1η: Αν μένεις στην πόλη φρόντισε το Σαββατοκύριακο να κάνεις τη βόλτα σου κάπου παραλιακά ή έστω στο χωριό σου για να ξεφύγεις λίγο από τους ρυθμούς της καθημερινότητας σου. 

Συμβουλή 2η: Αγόρασε ανοιξιάτικα λουλούδια, τα οποία θα μοσχοβολάνε και θα δώσουν χρώμα στο σαλόνι σου. 

Συμβουλή 3η: Κάνε ένα ανοιξιάτικο ξεκαθάρισμα στη ντουλάπα σου. Ξέρω ότι είναι βαρετό να κάνεις αυτή τη διαδικασία κάθε φορά που αλλάζει ο καιρός αλλά δεν υπάρχει τίποτα πιο αναζωογονητικό από το φρεσκάρεις τη ντουλάπα αλλά και το σπίτι σου. 

Συμβουλή 4η: Άσε πίσω τον ζεστό καφέ, φτιάξε ένα κρύο και κάνε τη βόλτα σου στην παραλία. 

Υ. Γ. Ότι και να επιλέξεις να κάνεις το σίγουρο είναι ότι η διάθεση σου θα αλλάξει με τις ομορφότερες εικόνες να αποτυπώνονται στο μυαλό σου. 

Love,

K. xx
 

Tags Κλέλια Γιασεμίδου, showbiz, gossip, celebrities, διασημοι, blog, BLOGGER


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0003 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0240 s // Total time: 0.0244 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X