Tropical Heat


Tropical Heat

Μοτίβα από λουλούδια και φρούτα μας βάζουν σε τροπικό mood, καταφέρνοντας έτσι να μας ταξιδέψουν στιλιστικά. Printed φορέματα, τοπ, τσάντες, παπούτσια και αξεσουάρ από ξύλο εκφράζουν το συγκεκριμένο στυλ άψογα για όλες τις ώρες της ημέρας.

1. Φόρεμα WareHouse €76 DEBENHAMS / 2. Κολιέ €32 EQUINOX / 3. Τοπ WareHouse €67 DEBENHAMS / 4. Τσάντα θαλάσσης Just Cavalli MO BOUTIQUE / 5. Πλατφόρμα €36.95 CHARLES & KEITH

How to get the look:

  • Επιλέξτε τον βαθμό έντασης και μεγέθους των μοτίβων και των χρωμάτων, καθώς με το συγκεκριμένο στυλ θα πρέπει να γνωρίζετε πως πηγαίνει ανάλογα με το σωματόττυπο σας.
  • Το λεγόμενο colour blocking, το οποίο αποτελεί και μια από τις τάσεις της σεζόν, σας δίνει την δυνατότητα να το συνδυάσετε μαζί με το φλοράλ τροπικό μοτίβο διατηρώντας έτσι την ισορροπία στο σύνολο.
  • Για τις γυναίκες που τους αρέσει το μίνιμαλ και κομψό αποτέλεσμα, η ιδανικότερη επιλογή θα ήταν ο συνδυασμός ενός έντονου κομματιού με τροπικά στοιχεία μαζί με ένα λευκό ρούχο.
  • Το συγκεκριμένο look είναι ιδανικό ακόμη και για την παραλία. Μαγιό, πετσέτες και αξεσουάρ με tropical στοιχεία θα σας δώσουν φωτεινά και παιχνιδιάρικα σύνολα.

Tags μόδα, dress, yourself, fashion, ιδεες, ντυσιμο, Ρούχα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5641 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2630 s // Total time: 2.8271 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X