Η Wolt είναι εδώ και φέρνει τα Starbucks στην πόρτα σου!


Η Wolt είναι εδώ και φέρνει τα Starbucks στην πόρτα σου!

Η δημοφιλέστερη πλατφόρμα online food delivery, η Wolt, έφτασε και στη Λευκωσία και τώρα δεν έχεις παρά να παραγγείλεις το αγαπημένο σου ρόφημα ή το αγαπημένο σου πιάτο, από τα καλύτερα καφέ και εστιατόρια της πόλης, και να απολαύσεις την πιο cool εμπειρία παραγγελίας που έχεις ζήσει μέχρι τώρα. Επιπλέον θα την λατρέψεις γιατί κάνει delivery αποκλειστικά τα ροφήματα των Starbucks. Θυμήσου ότι στον κατάλογό της προστίθενται διαρκώς νέα εστιατόρια, ενώ μέσα στο 2020 αναμένεται να φτάσει και σε άλλες κυπριακές πόλεις.

Έχοντας ήδη κλείσει ένα χρόνο λειτουργίας στην Αθήνα, η Wolt, η βραβευμένη παγκόσμια πλατφόρμα online παραγγελίας φαγητού, η οποία άρχισε την πορεία της ως startup από τη Φινλανδία το 2014, ήρθε στην Κύπρο. Η διάσημη πλέον πλατφόρμα διαθέτει σήμερα περισσότερους από 4 εκατομμύρια χρήστες, 20.000 συνεργάτες διανομής, 9.000 εστιατόρια και 700 εργαζόμενους σε 60 πόλεις συμπεριλαμβανομένης πλέον και της Λευκωσίας.

Delivery για πρώτη φορά από διάσημα εστιατόρια και όχι μόνο

Στη Λευκωσία η Wolt ξεκίνησε τις διαδρομές της σε περιοχές γύρω από το κέντρο και κάποια από τα εστιατόρια και καφέ που συνεργάζονται μαζί της, και μέχρι σήμερα δεν προσέφεραν υπηρεσία delivery, είναι το Βάλτου Ρίγανη, το Beer & Beer, το Inga's Veggie Heaven, το Monitor, το Moondog’s, το Sushi La Bar, το Menta Speciality Coffee Shop, το Artnaldas, το Black Drop, το Katakwa, το Starbucks Centennial, το Stasikratous30, το Υφαντουργείο, το Evergreen Vegan & Vegetarian, καθώς και το ζαχαροπλαστείο Ariston, ενώ μέχρι το τέλος της χρονιάς θα έχει επεκταθεί σε όλες τις περιοχές της πόλης, διευρύνοντας ταυτόχρονα και το δίκτυο των συνεργαζόμενων εστιατορίων.

Επιπλέον, έχεις ακόμα ένα πολύ καλό λόγο να χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία delivery της Wolt καθώς φέρνει αποκλειστικά τους καφέδες και τα ροφήματα, όπως επίσης τα σνακς και τα γλυκά από τα αγαπημένα Starbucks στην πόρτα σου. Απόλαυσε μάλιστα την εμπειρία Starbucks τώρα και στο σπίτι ή το γραφείο, χωρίς να χάσεις ούτε ένα αστέρι στο My Starbucks Rewards. Αν είσαι μέλος στο πρόγραμμα My Starbucks Rewards, στείλε email στο msr@starbucks.com.gr ώστε να προστεθούν τα αστέρια της παραγγελίας σου. Γράψε στον τίτλο του email σου «Αστέρια – Wolt Cy», στείλε την επιβεβαίωση της παραγγελίας σου με το συνολικό ποσό χρέωσης και τον αριθμό της κάρτας Starbucks που χρησιμοποιείς, και κέρδισε τα αστέρια στο πρόγραμμα επιβράβευσης.

Η αγαπημένη πλατφόρμα food delivery των foodies

Εκτός λοιπόν από την αποκλειστική διανομή και το live tracking της παραγγελίας, η Wolt υπόσχεται μοναδική εξυπηρέτηση για κάθε χρήστη μέσω chat, ενώ διαθέτει φωτογραφίες για κάθε πιάτο που παραγγέλνει κανείς. Αυτό σου προσφέρει τη δυνατότητα να γνωρίζεις ξεκάθαρα τι παραγγέλνεις. Η Wolt είναι βασισμένη σε μια “νόστιμη” ιδέα καθώς έχει σκοπό να σου φέρνει τα αγαπημένα σου πιάτα από τα εστιατόρια που ξεχωρίζεις και σου αρέσουν, όπου κι αν βρίσκεσαι. Μπορεί κανείς να παραγγείλει εύκολα και απλά, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, πληρώνοντας με ασφάλεια με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα. Φυσικά η παραγγελία γίνεται είτε online στο wolt.com, είτε μέσα από το app (διαθέσιμο σε AppStore και Google Play).

Μάλιστα η Wolt ξεχωρίζει σε σχέση με άλλες παρόμοιες πλατφόρμες, όχι μόνο χάρις στην ασφάλεια των πληρωμών ή την ταχύτητα παράδοσης, αλλά και γιατί προσφέρει τη δυνατότητα online παρακολούθησης της παραγγελίας, από το στάδιο προετοιμασίας μέχρι τη διαδρομή που ακολουθεί ο οδηγός που θα την παραδώσει.

Η Wolt υπόσχεται λοιπόν να σου προσφέρει μια νέα εμπειρία παραγγελίας φαγητού, καθώς σου δίνει τη δυνατότητα να ανακαλύψεις τα καλύτερα εστιατόρια της Λευκωσίας, παραγγέλνοντας εύκολα και γρήγορα και απολαμβάνοντας το γεύμα σου στο σπίτι, το γραφείο ακόμα και στο πάρκο ή σε μία πλατεία. Η Λευκωσία είναι μία πόλη που έχει υπέροχο φαγητό και εξαιρετικά εστιατόρια και η Wolt τα φέρνει στην πόρτα σου. Εσύ ακόμα να παραγγείλεις;

Κατέβασε στο κινητό σου το app της WOLT και επωφελήσου με €7 έκπτωση στην πρώτη σου παραγγελία βάζοντας τον κωδικό ILOVESTYLE. 

Επισκέψου το wolt.com τις σελίδες της πλατφόρμας στο Facebook και στο Instagram για να μαθαίνεις πρώτη τα νέα της.

Sponsored Content

Tags wolt, Starbucks, delivery, φαγητο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.2160 s (250 Queries.) // Parse time: 0.7030 s // Total time: 3.9190 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X