To νέο Body Oil Balm της La Mer προσφέρει μοναδική ενυδάτωση και μια λαμπερή αίσθηση πολυτέλειας


To νέο Body Oil Balm της La Mer προσφέρει μοναδική ενυδάτωση και μια λαμπερή αίσθηση πολυτέλειας

Καταπραΰνει την ξηρότητα, την ορατή ερυθρότητα και τους ερεθισμούς της επιδερμίδας.

Η La Mer επαναπροσδιορίζει το δημοφιλές έλαιο ανανέωσης The Renewal Oil, χαρίζοντας την επαναστατική του λάμψη και τις θεραπευτικές του ιδιότητες σε ολόκληρο το σώμα! Κάθε σταγόνα από το νέο The Renewal Body Oil Balm παρασύρει την επιδερμίδα σας σε ένα κύμα θαυματουργού Miracle BrothTM μεταμορφώνοντάς τη χάρη στις καταπραϋντικές, ενυδατικές του ιδιότητες για υγιή, λαμπερή όψη.

ΟΡΑΤΑ ΥΓΙΗΣ ΚΑΙ ΕΝΥΔΑΤΩΜΕΝΗ

Το The Renewal Body Oil Balm αγκαλιάζει στοργικά την επιδερμίδα χάρη στο θρυλικό ελιξίριο ανανέωσης κυττάρων Miracle BrothTM, -βασικό συστατικό σε όλα τα προϊόντα της La Mer-, καθώς και στα πολύτιμα Miracle Broth Oils που καταπραΰνουν την ξηρότητα, την ορατή ερυθρότητα και τους ερεθισμούς της επιδερμίδας. Καθώς η επιδερμίδα απορροφά τα θρεπτικά και μαλακτικά συστατικά του ορού, το προστατευτικό της φράγμα ενισχύεται, ενώ παράλληλα ανανεώνονται οι μηχανισμοί ανθεκτικότητάς του. Η υφή της επιδερμίδας γίνεται ορατά απαλή, τόσο στην εμφάνιση όσο και στην αίσθηση. Επιπλέον, χάρη στην υψηλή αντιοξειδωτική του δράση, αυτό το προϊόν εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες προστατεύοντας την επιδερμίδα από τους περιβαλλοντικούς ρύπους.

ΜΙΑ ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Το συμπυκνωμένο balm ενεργοποιείται από τη θερμότητα της επιδερμίδας και στη συνέχεια μετατρέπεται σε ένα ελαφρύ, μεταξένιο έλαιο, παρέχοντας παράλληλα λαμπερή όψη στην επιδερμίδα και ισχυρά θεραπευτικά οφέλη. Εμποτισμένο με τα φυσικά αρώματα των ελαίων Miracle BrothTM σε συνδυασμό με αρωματικές νότες από άνθη πορτοκαλιού, ξύλου, τσαγιού και άνθη λουλουδιών, ανακουφίζει στο έπακρο το σώμα, χαρίζοντας μια αίσθηση ηρεμίας και χαλάρωσης.

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΛΑΜΨΗ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΣΩΜΑ

Το The Renewal Body Oil Balm δρα θεραπευτικά ακόμη και στα γόνατα, τους αγκώνες, τα πετσάκια των νυχιών, τις φτέρνες και άλλες περιοχές που χρήζουν ειδικής προσοχής. Σε συνδυασμό με το The Renewal Oil, χαρίζει στην επιδερμίδα μοναδική ενυδάτωση και μια λαμπερή αίσθηση πολυτέλειας που αγκαλιάζει όλο το σώμα.

Tags body, beauty, la mer, la mer BODY OIL BALM, προσωπο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4466 s (227 Queries.) // Parse time: 0.2731 s // Total time: 2.7198 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X