Ήρθε η στιγμή να σας συστήσω τις φίλες μου!


Ήρθε η στιγμή να σας συστήσω τις φίλες μου!

Από τους σημαντικότερους ανθρώπους στη ζωή μου!

Ζούμε σε μία εποχή που τα πάντα γύρω μας τρέχουν με πολύ γρήγορους ρυθμούς και οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας κάνουν τις ημέρες μας να μοιάζουν βαρετές. Πολλές φορές μας συνεπαίρνει η ρουτίνα, γκρινιάζουμε διαρκώς και στην τελική αφήνουμε πίσω πράγματα σημαντικά, σημαντικές στιγμές και κυρίως σημαντικούς ανθρώπους. 

Όλοι μας λίγο πολύ μπαίνουμε σε μία ανιαρή και βαρετή ρουτίνα που κάνει τη ζωή να μοιάζει άοσμη και άχρωμη. Ξυπνάς το πρωί, συγκεκριμένη ώρα καθημερινά, τρως, πας δουλειά (ακολουθείς πάντα την ίδια διαδρομή) και το απόγευμα πίσω στο σπίτι. Κάνεις μερικές δουλειές, μαγειρεύεις, κάνεις μπάνιο, βλέπεις μία καλή ταινία και μετά ύπνο. Τα πράγματα που κάνεις είναι πολύ συγκεκριμένα και κάπου θέλεις να “σπάσεις” λίγο την καθημερινότητα σου με άλλες δραστηριότητες. Το θέμα όμως είναι, τι κάνεις για να την αλλάξεις;

Έτσι λοιπόν, σήμερα αποφάσισα ότι θα αφιερώσω το απόγευμα μου στις φίλες μου μιας που δεν τις βλέπω συχνά καθώς ζούμε σε διαφορετικές πόλεις και η κάθε μία έχει τη δική της “ρουτίνα”. Τώρα μάλλον θα σκέφτεσαι ότι οι αποστάσεις στην Κύπρο είναι μικρές και ότι είναι δικαιολογίες αυτά που γράφω. Έλα όμως που με τις υποχρεώσεις που έχουμε όλοι δεν τις βλέπω συχνά! 

Σας συστήνω, λοιπόν, δύο από τις φίλες μου, τη Νικολέττα και τη Θεοδώρα, οι οποίες είναι δύο αξιολάτρευτες αδερφές. Έβαλα στην άκρη το κινητό, το πήρα μόνο για να βγάλω τις φωτογραφίες που βλέπετε, και απλά αφέθηκα στα νέα τους! Ανταλλάξαμε τις απόψεις μας για θέματα που μας αφορούν, μοιραστήκαμε τις ανησυχίες που ενδεχομένως έχουμε όλοι και περάσαμε ποιοτικό χρόνο μαζί. Ξέρεις, το να έχεις καλούς φίλους είναι σπάνιο πλέον στις μέρες μας και εγώ νιώθω πολύ τυχερή που έχω αυτούς τους ανθρώπους στη ζωή μου.  

Δεν φοβάμαι να τσαλακωθώ, να κλάψω και να γελάσω μαζί τους. Είναι πολύ σημαντικό να νιώθεις ο εαυτός σου και να μην προσποιείσαι απλά για να αρέσεις στους φίλους σου. Η φιλία πρέπει να είναι αμφίδρομη και παντοτινή, να αποδέχεσαι τους φίλους σου όπως είναι, με τα λάθη και τα προτερήματα τους, αλλά να αποδέχονται και αυτοί εσένα.   

Τελικά ήταν ένα απόγευμα εποικοδομητικό και ουσιαστικό! Μπορείς να σπάσεις τη ρουτίνα της καθημερινότητας σου με απλά πράγματα, αρκεί να έχεις όρεξη να ξεφύγεις από αυτήν. 

Υ.Γ. Κλείνοντας θα δανειστώ ένα απόφθεγμα από τον Αριστοτέλη: “Η φιλία είναι μία ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα”. 

Love,
K. xx 
 

Tags Κλέλια Γιασεμίδου, blog, BLOGGER, showbiz, gossip, διασημοι, showbiz κύπρος, ΦΙΛΕΣ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0052 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0328 s // Total time: 0.0380 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X