Ένα διαφορετικό πρωινό Κυριακής… 


Ένα διαφορετικό πρωινό Κυριακής… 

Μία αλλιώτικη ημέρα από τις υπόλοιπες!

Ο 2ος Μαραθώνιος Λευκωσίας διεξήχθη την Κυριακή που μας πέρασε, με σλόγκαν "Θα σε δω στο τέρμα", και φυσικά δεν θα μπορούσα να απουσιάζω από ένα τόσο μεγάλο γεγονός. 

Ένα όμορφο και ηλιόλουστο πρωινό Κυριακής, μαζεύτηκε πολύς κόσμος έξω από το Δημαρχείο Στροβόλου για να τρέξουν όλοι μέχρι το τέρμα!  Στις 8 το πρωί κατηφόρισα και εγώ προς το σημείο που ήταν η εκκίνηση. Εκεί, με τεράστια χαρά αντίκρισα όμορφες εικόνες, όπως μανούλες με τα καρότσια και τα μικρά παιδιά τους καθώς επίσης και κάποιους άλλους που προτίμησαν την παρέα των τετράποδων φίλων τους.  Αυτό που παρατήρησα ήταν η χαρά και συνάμα η αγωνία που ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπα όλων καθώς περίμεναν τη σειρά τους για να δώσουν τον δικό τους αγώνα. 

Φυσικά δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από ένα τέτοιο γεγονός η τηλεόραση ΣΙΓΜΑ και το Συγκρότημα ΔΙΑΣ καθώς επίσης και εκπρόσωποι της. Το παρόν τους έδωσαν οι Χρύσανθος Τσουρούλλης, Μαρία Κυριάκου, Αντώνης Καρατζιάς, Ερωτόκριτος Ερωτοκρίτου, Πέτρος Αθανασίου και Γιώτα Ορφανίδου όπου έδωσαν τον δικό τους αγώνα και έτρεξαν μέχρι το τέρμα! 

Πολλές ήταν οι εικόνες που κράτησα στο μυαλό μου ωστόσο μερικές ήταν αυτές που ξεχώρισα. Σίγουρα θα αναρωτιέσαι τι αντίκρισα και μου έκανε τόση εντύπωση! Είναι μερικές φορές που βλέπεις στιγμές όπως αυτές που υποδηλώνουν τον σεβασμό προς τον συναθλητή σου, την αλληλοβοήθεια και την εκτίμηση της προσπάθειας και λες ότι υπάρχει ακόμα ανθρωπιά. Ξέρεις, πολλές φορές μας παρασύρει ο εγωισμός και το μόνο που σκεφτόμαστε είναι να έρθουμε πρώτοι σε ότι και να κάνουμε. Πρώτοι στο σχολείο, πρώτοι στη δουλειά, πρώτοι στον αθλητισμό και δεν σταματάει ποτέ αυτό. Καλό είναι να θέτουμε στόχους στον εαυτό μας για να γινόμαστε καλύτεροι αλλά από την άλλη δεν πρέπει να ξεχνάμε τις αξίες μας και την ανατροφή που μας έδωσαν οι γονείς μας. 

Τώρα θα αναρωτιέσαι γιατί τα γράφω όλα αυτά. Όπως είπα και προηγουμένως ξεχώρισα μερικές εικόνες από το Μαραθώνιο Λευκωσίας, για παράδειγμα όταν ένας αθλητής πέφτει ο συναθλητής του τον βοηθάει, όταν ένας άλλος τερματίζει τελευταίος και είναι όλοι εκεί για να χειροκροτήσουν την προσπάθεια του και άλλα τόσα παραδείγματα που θα μπορούσα να συνεχίσω να γράφω. 

Υ.Γ. Τελικά, σημασία δεν έχει πόσες φορές θα πέσεις, ούτε πόση ώρα θα μείνεις κάτω… σημασία έχει να ξανασηκωθείς! 

Love,

K. xx 

Tags Κλέλια Γιασεμίδου, διασημοι, blog, BLOGGER, showbiz, gossip, celebrities, showbiz κύπρος, μαραθωνιος λευκωσίας, nicosia marathon


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8950 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3656 s // Total time: 2.2605 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X