Πιείτε λιγάκι πριν από το sex


Πιείτε λιγάκι πριν από το sex

Ξεχνάτε τα taboo σας και αφήνεστε στα χέρια του συντρόφου σας.

Δεν είναι τυχαίο ότι μία στις δύο γυναίκες επιλέγει να κάνει sex έχοντας πιει λιγάκι παραπάνω. Μία έρευνα που έγινε στην Αυστραλία σε γυναίκες ηλικίας από 18 έως 50, απέδειξε ότι οι μισές από αυτές προτιμούν το sex υπό την επήρεια αλκοόλ. Γιατί άραγε συμβαίνει αυτό όμως;

Με το ποτό ο άνθρωπος χαλαρώνει. Ξεχνάει οτιδήποτε τον αγχώνει και τον προβληματίζει. Οι περισσότερες γυναίκες έχουν ανασφάλειες είτε για την εξωτερική τους εμφάνιση, είτε για την συμπεριφορά τους στο κρεβάτι. Φοβούνται μην “παρεξηγηθούν” από τους συντρόφους τους για τις απαιτήσεις που έχουν στο κρεβάτι. Δε θέλουν για κανένα λόγο ο άντρας, να σχηματίσει μία λανθασμένη άποψη για αυτές γιατί δυστυχώς ακόμα υπάρχουν κάποια taboo στο θέμα του sex.

Όλες αυτές οι απόψεις φυσικά είναι λανθασμένες. Το θέμα ικανοποίησης της γυναίκας ή του άνδρα στο κρεβάτι είναι προσωπικό θέμα και ο καθένας έχει δικαίωμα να έχει τα δικά του γούστα. Επίσης οι γυναίκες πρέπει να αγαπήσουν το σώμα τους με τα ελαττώματα τους και να το αποδεχθούν. Ο σύντροφος αντίστοιχα πρέπει να γοητεύεται και από την ομορφιά και από το σώμα της κοπέλας του, οπότε οι γυναίκες δεν έχουν λόγο να κομπλάρουν να δείξουν το σώμα τους.

Το ποτό λοιπόν βοηθάει τις γυναίκες να ξεχάσουν όλα αυτά που τις κομπλάρουν. Εκφράζουν τις προτιμήσεις τους στο κρεβάτι, δείχνοντας στους συντρόφους τους τι πραγματικά τις ικανοποιεί. Ξεχνάνε taboo και διάφορες ανασφάλειες που έχουν με τον εαυτό τους. Έτσι το sex είναι πολύ καλύτερο και για τα δύο φύλα.

Όλα φυσικά πρέπει να γίνονται με όρια. Η κατανάλωση του αλκοόλ που φτάνει σε κατάσταση μέθης, είναι απαγορευτική. Όταν ο άνθρωπος είναι μεθυσμένος χάνει τον αυτοέλεγχο και κάνει πράγματα που δεν σκέφτεται. Είναι σίγουρο πως ό,τι κάνετε μεθυσμένοι, θα το μετανιώσετε όταν θα είστε νηφάλιοι.

Tags σεξ,ερωτας


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2831 s (278 Queries.) // Parse time: 0.3269 s // Total time: 2.6100 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X