Δείτε με τι ασχολούνται επώνυμες Κύπριες στον ελεύθερό τους χρόνο


Δείτε με τι ασχολούνται επώνυμες Κύπριες στον ελεύθερό τους χρόνο

Αυτά είναι τα ενδιαφέροντα γνωστών εκπροσώπων της κυπριακής showbiz

Τις γνωρίζουμε καλά μέσα από τον επαγγελματικό τους τομέα όμως αυτό που θα θέλαμε να μάθουμε είναι τι πραγματικά τους αρέσει να κάνουν όταν βρίσκουν ελεύθερο χρόνο από τις διάφορες υποχρεώσεις που έχουν στην καθημερινότητα τους.

Η ομάδα του ilovestyle.com έψαξε και βρήκε από τον προσωπικό τους λογαριασμό στο instagram αυτό που κάνουν επώνυμες Κύπριες, πιο συχνά, όταν βρίσκονται μακριά από τις επαγγελματικές τους δραστηριότητες, αφιερώνοντας χρόνο στον εαυτό τους αλλά και στην οικογένεια τους.

Δείτε πιο κάτω τα ενδιαφέροντα που εντοπίσαμε:

 

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου στον ελεύθερο της χρόνο και όταν βρίσκεται στην αγαπημένη της πόλη τη Λεμεσό, επιδιώκει να βρίσκεται κοντά στη θάλασσα μαζί με τη μικρή Αριάδνη απολαμβάνοντας αυτές τις μοναδικές στιγμές.

Αυτό που αρέσει πάρα πολύ στην Άντρη Καραντώνη όταν βρίσκεται στο σπίτι της είναι τα παιχνίδια μαζί με τη σκυλίτσα της, στην οποία, όπως βλέπουμε και στις εικόνες που δημοσίευσε, τρέφει ιδιαίτερη αδυναμία.

Όπως διακρίναμε στο instagram της Άντρεας Κυριάκου αυτό που την γεμίζει περισσότερο όταν ξεκλέβει λίγο χρόνο από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και τη φροντίδα του μικρού Λαμπρινού είναι να διαβάζει κατά την διάρκεια της ημέρας της βιβλία, χαρακτηρίζοντας τον εαυτό της ως booklover.

Oι αγαπημένες επώνυμες Κύπριες ξαδέρφες Ανδρεάνα Φραγκούδη και Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη στον ελεύθερο τους χρόνο συναντιόνται και επισκέπτονται μαζί διάφορα εστιατόρια και καφετέριες γευματίζοντας μαζί, μιας και η σχέση που έχουν ανάμεσα τους είναι ιδιαίτερα στοργική.

Η Χαριτίνη Ηλιάδου έχει μεγάλη αγάπη στις φωτογραφίες, μιας και όπως βλέπουμε μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram έχει αρκετές στιγμές από την καθημερινότητα της στις οποίες τη βλέπουμε μαζί με την φωτογραφική της μηχανή να απαθανατίζει όσα τις τραβάνε την προσοχή.

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους, στην καθημερινότητα της και όταν οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις το επιτρέπουν, απολαμβάνει να βρίσκεται μέσα στην κουζίνα της και να φτιάχνει διάφορες νοστιμιές για την οικογένεια της.

Αυτό που απολαμβάνει να κάνει η Κρίστη Αγαπίου στον ελεύθερο της χρόνο είναι να πηγαίνει στην παραλία κατά τη δύση του ηλίου μαζί με την κορούλα της Ελύσια και να θαυμάζουν μαζί το υπέροχο ηλιοβασίλεμα.

Η Σύλβια Μαυροπούλου αρκετά συχνά μοιράζεται στο λογαριασμό της στο instagram εικόνες στις οποίες την βλέπουμε κατά την διάρκεια της γυμναστικής της, μιας και επιλέγει να κάνει στον ελεύθερο της χρόνο pilates.

Tags Κωνσταντίνα Ευριπίδου, αντρεα κυριακου, θελξια βαλερια φραγκουδη, ανδρεανα φραγκουδη, αντρη καραντωνη, συλβια μαυροοπουλου, κριστι αγαπιου, gossip, showbiz, celebrities, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.4327 s (230 Queries.) // Parse time: 0.3417 s // Total time: 3.7745 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X