19 ΜΑΡΤΙΟΥ, 2013

Όλα τα νέα για την υγεία του Τόμας Πρωτόπαπα

shareit!

Σε κρίσιμη κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται ο γνωστός ηθοποιός, που το ατύχημα που είχε, έχει συγκινήσει όλους σε Κύπρο και Ελλάδα.

Σύμφωνα με το ελληνικό site Gossip-tv, "η κατάσταση του νεαρού ηθοποιού παραμένει σταθερά κρίσιμη και μπορεί ναι, να μην υπάρχει κάποια βελτίωση αλλά ακόμα και η στασιμότητα είναι θετική σε τέτοιες στιγμές. Η κατάσταση αυτή επέτρεψε στους γιατρούς να προχωρήσουν στον έλεγχο της λειτουργίας του εγκεφαλικού στελέχους του ασθενή. Τα αποτελέσματα δεν έχουν βγει ακόμα και για να έχουν πλήρη εικόνα θα τα συνεχίσουν αύριο.

Η αυριανή, σύμφωνα με πληροφορίες εκ των έσω, θα είναι μια πολύ σημαντική μέρα για όλους καθώς θα γίνουν και τα τελευταία τεστ από τα οποία θα εξαρτηθούν πολλά σχετικά με τη πορεία  του ηθοποιού. Οι γιατροί έχουν συνεχή επικοινωνία με την οικογένεια, τους εξηγούν  τον καλύτερο δυνατό τρόπο κάθε λεπτομέρεια ώστε να γνωρίζουν ακριβώς το τι συμβαίνει".

Από την άλλη, «oι γονείς του Τόμας είναι σε τραγική ψυχολογική κατάσταση και τους στεναχώρησε ακόμη περισσότερο το γεγονός ότι, όπως τους μετέφεραν, γράφτηκε ότι ήδη τους έχει γίνει συζήτηση περί δωρεάς οργάνων. Η αλήθεια είναι ότι, συνήθως, σε τόσο κρίσιμες περιπτώσεις, συζητείται αυτό το ενδεχόμενο, όμως, στην περίπτωση του Τόμας, δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Και αυτό γιατί η ελπίδα ακόμα υπάρχει. Η ελπίδα ότι αυτό το παιδί θα επανέρθει, δεν έχει χαθεί. Μάλιστα, αυτή τη στιγμή που μιλάμε, του κάνουν νέες εξετάσεις» συνεχίζει πηγή του ελληνικού site Yupiii, τονίζοντας πως «το γεγονός ότι η κατάστασή του δεν έχει επιδεινωθεί, δίνει σε όλους μια ανάσα αισιοδοξίας».

RECENT TWEETSTweets from a list by ilovestyle.com