Δημήτρης Ουγγαρέζος: Αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο χωρισμού από την Ιλένια και μίλησε για τον unfollow στη Σίσσυ!


Δημήτρης Ουγγαρέζος: Αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο χωρισμού από την Ιλένια και μίλησε για τον unfollow στη Σίσσυ!

Η εξομολόγηση του παρουσιαστή καλεσμένος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. 

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου “The 2Night Show”, όπου μεταξύ άλλων κλήθηκε να αναφερθεί στον πρόσφατο χωρισμό του από την Ιλένια Ουίλιαμς καθώς αρκετά έχουν γραφτεί για τους λόγους που το πρώην ζευγάρι οδηγήθηκε εκεί. 

Διαβάστε ακόμα: Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή μετά τον χωρισμό! 

“Την αγαπάω πολύ την Ιλένια, είμαστε πολύ καλά. Ο λόγος που δε συνεχίσαμε με την Ιλένια είναι πως όταν κάτι δεν προχωράει, καλό είναι να σταματάει. Δε χωρίσαμε για τη δουλειά, ούτε θέμα καριέρας είναι. Υπήρχαν πρακτικές δυσκολίες γιατί όταν επέστρεφε 4 το πρωί και εγώ έφευγα 5.30 δεν υπήρχε επαφή. Τα βρίσκεις όμως αυτά […] Έγινε μια συζήτηση στην οποία είδαμε πως αυτό το πράγμα δεν πηγαίνει στο επόμενο στάδιο. Αυτή η συζήτηση δεν ευοδώθηκε και έτσι ήταν αναπόφευκτο να χωρίσουμε. Δεν είχαμε ποτέ θέμα ζήλειας. Περνούσαμε καλά μεταξύ μας. Είναι πολύ καλό παιδί, από πολύ καλή οικογένεια. Έτσι έπρεπε να γίνουν τα πράγματα. Είχα στο μυαλό μου πως από νωρίς ήθελα να γίνω πατέρας. Ποτέ δεν το ζόρισα και φτάσαμε 40. Έχω φρικάρει λίγο με τη φάση της μοναξιάς”, είπε χαρακτηριστικά. 

Όσον αφορά στο unfollow στη Σίσσυ Χρηστίδου, το οποίο σχολιάστηκε πολύ, ανέφερε: “Unfollow κάργα στη Σίσσυ Χρηστίδου. Είναι προσωπικός ο λόγος και δεν θα ήθελα να τον αναφέρω”.

Tags δημήτρης ουγγαρέζος, Ιλένια Ουίλιαμς, σισσυ χρηστιδου, showbiz, gossip, celebrities, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5923 s (230 Queries.) // Parse time: 0.3167 s // Total time: 2.9090 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X