Νίκος Χριστοδουλίδης: H σπάνια αναφορά στις τέσσερις κόρες του


Νίκος Χριστοδουλίδης: H σπάνια αναφορά στις τέσσερις κόρες του

Η πατρική πλευρά του Υπουργού Εξωτερικών Νίκου Χριστοδουλίδη

Συνέντευξη εφ όλης της ύλης στο περιοδικό Οmikron και στην δημοσιογράφο Τώνια Σταυρινού παραχώρησε ο Υπουργός Εξωτερικών.

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σπάνια αναφέρεται στα παιδιά του, μίλησε μεταξύ άλλων για τη σχέση που έχουν στο σπίτι όλοι μαζί.

Ο Υπουργός μίλησε με τα πιο γλυκά λόγια για τις γυναίκες της ζωής του λέγοντας πως αυτό που τον εντυπωσιάζει στις κόρες του είναι το πόσο αποτελεσματικές είναι στο να βρίσκουν πρακτικές λύσεις όταν συζητάει στο σπίτι μαζί τους.

Ωστόσο σχολίασε και τους περιορισμούς που θέτει στην οικογένεια του όσον αφορά στους ρυθμούς της καθημερινότητας τους αναφέροντας: “Ναι έχουν αρκετούς περιορισμούς, πρώτον όσον αφορά στις δικές μου απαιτήσεις. Όταν πάμε κάπου μαζί αισθάνομαι ότι πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί και αυτό μου βγάζει μια αυστηρότητα που παλιά δεν είχα. Η μπορεί και να είχα, διότι ποτέ δεν μου άρεσε δημοσίως να είμαστε θορυβώδεις. Τώρα όμως είμαι πιο απαιτητικός και πολλές φορές τις αδικώ”.

Μάλιστα ο Νίκος Χριστοδουλίδης, προσπαθεί όσο γίνεται να είναι παρών στη ζωή τους καθώς τα Σαββατοκύριακα επιδιώκει να περνάει περισσότερο χρόνο μαζί τους αναπληρώνοντας το κενό που προκύπτει από τις καθημερινές λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων που υπάρχουν.

Tags νικος χριστουδουλιδης, Συνεντευξη, κόρες, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4646 s (230 Queries.) // Parse time: 0.3360 s // Total time: 2.8006 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X