Η βόλτα μου στη Λεμεσό και οι έξυπνες αγορές κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων!


Η βόλτα μου στη Λεμεσό και οι έξυπνες αγορές κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων!

Τι πρέπει να προσέξουμε αυτή την περίοδο;

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε έκανα τη βόλτα μου στη Λεμεσό. Μια βόλτα στο Μόλο με έκανε να ξεχαστώ από την ένταση της καθημερινότητας και να απολαύσω την κάθε στιγμή παρέα με τον σύντροφο μου. Συνεπαρμένοι και καθώς απολαμβάναμε το brunch μας παραλίγο να ξεχαστώ ότι τώρα είναι η ευκαιρία να εκμεταλλευτώ τις τελευταίες εκπτώσεις. Αλήθεια, αναρωτήθηκες ποτέ αν οι αγορές που έκανες κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων άξιζαν ή όχι;

Τα κόκκινα καρτελάκια που παραπέμπουν στις χαμηλές τιμές είναι μεγάλος πειρασμός. Παρόλα αυτά, υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να αποφύγουμε και να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικές. Trendy κομμάτια… τα συγκεκριμένα ρούχα είναι πολύ πιθανόν να μην είναι στη μόδα την επόμενη σεζόν καθώς τα trends πάνε και έρχονται. Καλό θα ήταν αυτά τα κομμάτια να τα αγοράζουμε στην αρχή της σεζόν για να έχουμε χρόνο να τα φορέσουμε πριν φύγουν από τη μόδα. 

Συμβουλή: Στις εκπτώσεις αγοράζουμε μόνο τα διαχρονικά κομμάτια, τα οποία θα φορέσουμε ξανά και ξανά!

Έτσι λοιπόν εκεί που καθόμασταν και έκανα μία μικρή διαδικτυακή έρευνα αγοράς, μου ήρθε η αναλαμπή… Τι πιο διαχρονικό από ένα πουλόβερ από κασμίρι! Χωρίς δεύτερη σκέψη είπα στον Πέτρο να με πάει στο Falconeri. Η ιταλική επωνυμία Falconeri είναι γνωστή για υψηλής ποιότητας πλεκτών από μαλλί, κασμίρι, βαμβάκι και ότι φυσικό έχει να προσφέρει η φύση. Εκεί ήξερα πως θα βρω διαχρονικά κομμάτια.

Με το που φτάσαμε λοιπόν εκεί και μπαίνοντας στο κατάστημα το πρώτο πράγμα που πρόσεξα είναι η μεγάλη γκάμα αποχρώσεων στα πουλόβερ. 

Ανακάλυψα επίσης πως μέχρι και το τέλος Φεβρουαρίου τρέχει μια πολύ ενδιαφέρουσα προσφορά, συγκεκριμένα για τα κομμάτια από 100% κασμίρι που συνήθως δεν έχουν μείωση τιμής ούτε κατά την περίοδο των εκπτώσεων. 

Είχα ήδη αποφασίσει πως αξίζει να έχω στην γκαρνταρόμπα μου ένα σετ ιδανικό για τον σύγχρονο αστικό τρόπο ζωής. Ρούχα τα οποία απευθύνονται σε όσους αναζητούν την ήρεμη δύναμη του design σε απλές γραμμές και ζεστές φυσικές υφές.

Στη δική μου περίπτωση, επέλεξα κομμάτια τα οποία είναι εύκολο να φορεθούν στο γραφείο αλλά και μετά τη δουλειά σε περίπτωση που έχω να πάω σε κάποιο event ή ακόμα και για ένα ποτό. Με το πρώτο άγγιγμα ένιωσα την απαλότητα και τη φρεσκάδα του κασμιριού και είπα: “Αυτό είναι”! 

Tip: Στις εκπτώσεις να έχεις συγκεκριμένο budget για τις αγορές σου και να μην το υπερβαίνεις ποτέ! 

Love,
K. xx 
 

Tags Κλέλια Γιασεμίδου, ΒΟΛΤΑ, εκπτώσεις, ψώνια, αγορές, blog, BLOGGER, showbiz, gossip, celebrities, showbiz κύπρος, διασημοι, FALCONERI, μόδα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.7109 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2846 s // Total time: 1.9955 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X