Ramona Filip: Αναπολεί την πρώτη φωτογράφηση που έκανε με την κόρη της, Νικόλ


Ramona Filip: Αναπολεί την πρώτη φωτογράφηση που έκανε με την κόρη της, Νικόλ

Τα συναισθήματα της σχεδιάστριας ποζάροντας με την έξι ετών, τότε κόρη της

Η Madame Figaro Κύπρου φέτος γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας και για τις ανάγκες του τεύχους Ιανουαρίου φωτογραφήθηκε επώνυμες Κύπριες, οι οποίες και στο παρελθόν είχαν φιλοξενηθεί σε covers του περιοδικού. 

Μία εξ αυτών και η Ramona Filip, η οποία φωτογραφήθηκε ξανά μετά από χρόνια με την κόρη της, Νικόλ.

Η σχεδιάστρια μιλώντας για το cover με την κόρη της το 2014 ξυπνώντας μνήμες, ανέφερε: “Ήταν η πρώτη κοινή φωτογράφηση που κάναµε µε τη Νικόλ, γι’ αυτό και για µας έχει ιδιαίτερη σηµασία. Η αγωνία µου εκείνη τη µέρα ήταν να µην ταλαιπωρηθεί το παιδί, µιας και τότε ήταν µόλις έξι χρονών. Στην αρχή, θυµάµαι, ήταν κάπως σφιγµένη, όµως γρήγορα κατάφερε να χαλαρώσει και να το απολαύσει. Το γεγονός ότι η φωτογράφηση γινότανε για έναν τόσο σηµαντικό σκοπό, όπως η εκστρατεία κατά του καρκίνου του µαστού, µια κίνηση που ερχόταν µέσα απ’ την καρδιά µου, κατάφερε να αποτυπωθεί και στις φωτογραφίες”.

Κατόπιν, συμπλήρωσε: “Έξι χρόνια µετά, η Νικόλ είναι σήµερα µια ολοκληρωµένη προσωπικότητα, που ξέρει ποια είναι και τι της αρέσει. Φωτογραφηθήκαµε χωρίς το άγχος της πρώτης φοράς, διότι και η σχέση µας εξελίχθηκε και έχουµε πλέον µια απίστευτη κατανόηση η µία για την άλλη”.


 

Tags Ramona Filip, νικολ, κόρη, σχεδιαστρια, showbiz, gossip, celebrities, showbiz κύπρος, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8470 s (251 Queries.) // Parse time: 0.5264 s // Total time: 3.3734 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X