Αυτό το hair trend είναι το Νο. 1 στην Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής στο Παρίσι


Αυτό το hair trend είναι το Νο. 1 στην Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής στο Παρίσι

Δείτε το hair look που κυριάρχησε στις πασαρέλες επώνυμων οίκων.

Η Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής στο Παρίσι έφτασε στο τέλος της και αν ένα πράγμα έγινε σαφές, αυτό ήταν σίγουρα πως η τάση των baby bangs έχει επιστρέψει. Οι κοντές αφέλειες ήταν το hair trend που κυριάρχησε στην Couture Week, με τους οίκους Valentino και Αrmani Privé να προτείνουν το αυστηρό στυλ και τον Givenchy το επιμελώς ατημέλητο. Ιδού τα ωραιότερα looks από το catwalk έτσι όπως τα παρουσίασε το harpersbazaar.gr:

#1 Armani Privé

Ήταν αδύνατο να μην παρατηρήσει κανείς τη συγκεκριμένη τάση στο show του Valentino, όπου τα μοντέλα περπάτησαν στο catwalk φορώντας ακριβώς ίδιες μαύρες καρέ περούκες με micro bangs.

#2 Dior

Η Maria Grazia Chiuri άνοιξε το show του οίκου Dior με ένα μοντέλο "βουτηγμένο" στα χρυσά κρόσια, ένα σύνολο που ταίριαζε απόλυτα με τις edgy καστανόξανθες αφέλειές του. Τα baby bangs εμφανίστηκαν μερικές ακόμα φορές κατά τη διάρκεια του show αλλά τελικά κυριάρχησαν οι χωρίστρες στη μέση με έμπνευση από την αρχαία Ελλάδα.

#3 Givenchy

Το show του οίκου Givenchy άνοιξε με παρόμοιο τρόπο με την Sara Blomqvist να περπατά στο catwalk φορώντας ένα white-on-white κοστούμι και έχοντας messy κοντές αφέλειες, που ολοκλήρωναν άψογα το σοφιστικέ σύνολο. 

#4 Valentino

Στην επίδειξη μόδας του οίκου Valentino οι micro bangs εμφανίστηκαν στο δεύτερο look. Η δική του εκδοχή αντλούσε έμπνευση από τα '80s και τα '90s, δίνοντας έμφαση στο sleek, glossy τελείωμα. 

Tags μαλλιά, Ομορφια, Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής στο Παρίσι, hair, beauty, baby bangs


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8382 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3119 s // Total time: 2.1501 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X