Less is more: Η νέα τάση της Πλαστικής Χειρουργικής


Less is more: Η νέα τάση της Πλαστικής Χειρουργικής

Η Πλαστικός Χειρουργός, Δρ. Γεωργία Κουλέρμου μας μιλά για τη νέα τάση στην Πλαστική Χειρουργική και τι πρέπει να κάνουμε όταν επιθυμούμε να βελτιώσουμε την εμφάνισή μας.

Όταν επιθυμούμε να βελτιώσουμε την εμφάνισή μας είναι σημαντικό να προβαίνουμε σε αλλαγές ουσιαστικές οι οποίες δεν είναι απαραίτητο να είναι μεγάλες, ούτε και τέτοιες που να αλλοιώνουν αυτό που πραγματικά είμαστε.

Πρέπει οι αλλαγές αυτές να απευθύνονται στη βελτίωση της υγείας και του παρουσιαστικού μας.

Η πιο επιτυχημένη επέμβαση πλαστικής χειρουργικής είναι αυτή που δεν μπορεί κάποιος να τη διακρίνει ξεκάθαρα. Βλέπουμε πως έχει γίνει αλλά δεν χαρακτηρίζει τον άνθρωπο που την έχει κάνει.

Ανεξάρτητα για το αν μιλάμε για χειρουργικές επεμβάσεις, ή για ενέσιμες θεραπείες botox, υαλουρονικά κλπ δεν πρέπει η αλλαγή που γίνεται να είναι υπερβολική. Τι σημαίνει αυτό; Όταν περπατάμε στο δρόμο δεν πρέπει να είμαστε αυτή που έκανε χείλη, ή που έβαλε ζυγωματικά, ή που έκανε botox. Πρέπει να είμαστε αυτή με τα ωραία χείλη και με το λαμπερό και ξεκούραστο πρόσωπο.

Οι υπερβολικές αλλαγές με τη παρέμβαση της πλαστικής χειρουργικής ήταν ένα χαρακτηριστικό μιας άλλης εποχής που ήθελε τη γυναίκα να φαίνεται και να χαρακτηρίζεται χωρίς ψεγάδια.

Τώρα πλέον αυτό που ζητά η κάθε γυναίκα - και είναι η νέα τάση της πλαστικής χειρουργικής - είναι να έχουμε φυσικά αποτελέσματα, διακριτική βελτίωση που προσφέρει μια φρεσκάδα και ξεκούραση όσον αφορά το πρόσωπο, χωρίς υπερβολές.

"Παγωμένα" πρόσωπα, αυτά που δεν έχουν ούτε ηλικία ούτε και συναισθήματα, ήταν για πολλά χρόνια θέμα συζήτησης για τον χώρο της ομορφιάς. Αυτό που τώρα πια θεωρείται και είναι η καινούργια τάση, είναι το "less is more", δηλαδή να μεγαλώνουμε όμορφα, με τις παρεμβάσεις της πλαστικής χειρουργικής διατηρώντας τη φυσικότητα, τη φρεσκάδα, και την ομορφιά μας, αυτός είναι ο στόχος.

Δρ. Γεωργία Κουλέρμου MD, PhD

Πλαστικός Χειρουργός

Τηλ. 00357 99657810

www.georgiakoulermou.com

Instagram: dr. georgiakoulermou

Facebook: Dr. Georgia Koulermou

Tags δρ. γεωργια κουλερμου, γεωργια κουλερμου, πλαστικη χειρουργικη, Ομορφια, προσωπο, θεραπειες προσωπο, face, beauty


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3018 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3958 s // Total time: 2.6976 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X