Έκλεψε ξανά τις εντυπώσεις ο Jacquemus στο Παρίσι


Έκλεψε ξανά τις εντυπώσεις ο Jacquemus στο Παρίσι

Την μεγαλύτερη έκπληξη στο Men\'s Fashion Week Fall/Winter 2020-2021, έκανε ο Jacquemus, αποδεικνύοντας γι’ άλλη μια φορά πως είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους σχεδιαστές της γενιάς του.

Ο Jacquemus είχε ανακοινώσει ότι θα τροποποιήσει τη μορφή που θα παρουσιάζει τις κολεξιόν του από δω και στο εξής. Θα παρουσιάζει μόνο δύο ντεφιλέ ετησίως κι αυτά κατά τη διάρκεια του Men’s Fashion Week. Ένα τον Ιανουάριο και ένα τον Ιούνιο δηλαδή και οι κολεξιόν του θα περιλαμβάνουν και ανδρικά αλλά και γυναικεία ρούχα.

Η αρχή, λοιπόν, έγινε το Σάββατο που μας πέρασε. Ο Γάλλος σχεδιαστής παρουσίασε κατά τη διάρκεια του Men's Fashion Week στο Παρίσι τη νέα του συλλογή με τίτλο “L'année 1997” καταφέρνοντας γι’ άλλη μια φορά να κεντρίσει το ενδιαφέρον του κόσμου της μόδας. Το show άνοιξε η Laetitia Casta μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια απουσίας από τον χώρο.

Το τελευταίο fashion show που είχε κάνει το 41χρονο ήταν στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου τον Σεπτέμβριο του 2010. Στη συνέχεια γυναίκες και άνδρες μοντέλα ντυμένοι με μινιμάλ κομμάτια σε γήινες αποχρώσεις έκαναν την εμφάνιση τους στην πασαρέλα.

Οι αναφορές στο παρελθόν και στην δεκαετία του 90 ήταν ευδιάκριτες στη συλλογή μέσα από τα crop tops, τα bras και τις μπότες που έφταναν στο ύψος του μηρού.

Tags Jacquemus, fashion, style, trend, μόδα, στυλ, ταση, FASHION NEWS


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9693 s (252 Queries.) // Parse time: 0.5067 s // Total time: 2.4760 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X