Ο Παντελής Θαλασσινός τραγουδά για την "Αροδαφνούσα"


Ο Παντελής Θαλασσινός τραγουδά για την "Αροδαφνούσα"

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις 24 Ιανουαρίου και ώρα 20:30 στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.

Ο Παντελής Θαλασσινός για πρώτη φορά εδώ και πολλά χρόνια, έρχεται στην Κύπρο με το δικό του σχήμα, για να τραγουδήσει  αφιλοκερδώς για τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου και το Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας "Αροδαφνούσα". Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου και ώρα 20:3, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, με τη συμμετοχή της  Amalgamation Choir.

Όλα τα έσοδα από την πώληση των εισιτηρίων θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση της νέας «Αροδαφνούσας", η οποία έχει μεταμορφωθεί πλήρως και  τον Φεβρουάριο αναμένεται να δεχθεί τους πρώτους ασθενείς σε ένα αναβαθμισμένο περιβάλλον με 26 μονόκλινα δωμάτια και ειδικά διαμορφωμένους χώρους για ημερήσια νοσηλεία, για φυσιοθεραπεία και αρωματοθεραπεία, για ατομικές και ομαδικές συναντήσεις ασθενών και οικείων τους με γιατρούς, ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς και για τη διεξαγωγή ενημερωτικών προγραμμάτων.

"Τα εγκαίνια της "Αροδαφνούσας" σηματοδοτούν τη "νέα αρχή" του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου ο οποίος επενδύει στη συνεχή αναβάθμιση των υπηρεσιών Ανακουφιστικής Φροντίδας που προσφέρει δωρεάν στους συνανθρώπους μας με εμπειρία καρκίνου. Μας τιμά ιδιαίτερα η στήριξη που λαμβάνουμε από τον κύριο Θαλασσινό, ο οποίος έρχεται για δεύτερη φορά και ξεδιπλώνει αφιλοκερδώς το ταλέντο του για την ενίσχυση της "Αροδαφνούσας". Όλη αυτή η αγάπη που εισπράττουμε από όλους τους φίλους του Συνδέσμου μας, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας και με τη σειρά μας, την αγάπη αυτή να την προσφέρουμε πίσω,  στους καρκινοπαθείς συνανθρώπους μας και τις οικογένειές τους" ανέφερε η Εκτελεστική Διευθύντρια του Συνδέσμου, κ. Μαρία Ιωαννίδου.

Χρυσός χορηγός της συναυλίας είναι η εταιρεία ΧΜ και αργυρός χορηγός η εταιρεία Marios Theocharides LTD. Τη συναυλία επίσης υποστηρίζουν η ασφαλιστική ΥΔΡΑ και το ξενοδοχείο Centrum.

Εισιτήρια προπωλούνται από την Tickethour Cyprus (www.tickethour.com.cy) και στα ACS Courier.

Tags παντελης θαλασσινος, συναυλια, μουσικη, go out, Going out, διασκεδαση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6080 s (230 Queries.) // Parse time: 0.4096 s // Total time: 3.0176 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X