Οι διάσημες που τόλμησαν να ξυρίσουν το κεφάλι τους!


Οι διάσημες που τόλμησαν να ξυρίσουν το κεφάλι τους!

Με αφορμή τη Μαρία Μιχαήλ που ξύρισε τα μαλλιά της την Παρασκευή, θυμηθήκαμε ποιες άλλες διάσημες κουρεύτηκαν γουλί.

Στους άντρες το έχουμε δει ουκ ολίγες φορές και δεν προκαλεί κάποια έκπληξη. Άλλωστε γιατί να μας εντυπωσιάζει το γεγονός ότι κάποιος αποφάσισε να ξυρίσει το κεφάλι του. Ωστόσο στις γυναίκες είναι ένα σπάνιο φαινόμενο. Παλιότερα ήταν ελάχιστες αυτές που το τολμούσαν – και τις έδειχναν με το δάχτυλο στο δρόμο! Ωστόσο τα τελευταία χρόνια το ξυρισμένο γυναικείο κεφάλι τείνει να γίνει μόδα. Δες και θα καταλάβεις.

Αν Χάθαγουεϊ
Ok, δεν τα πήρε με την ψιλή, αλλά εκεί που είχαμε μάθει να τη βλέπουμε με μακρύ μαλλί, στο μιούζικαλ Οι Άθλιοι εμφανίστηκε με αγορίστικο look.

Σίνεντ Ο’Κόνορ
Από τις γυναίκες που δεν μπορούμε να φανταστούμε με μακρύ μαλλί. Άλλωστε από τότε που τη θυμόμαστε (δεκαετία του ‘80) είχε τα μαλλιά της πάντα ξυρισμένα.

Μπρίτνεϊ Σπίαρς
Τα τέλη των zeros δεν ήταν καλά για την pop star. Και το 2007 η εκκεντρικότητά της απογειώθηκε, όταν αποφάσισε να ξυρίσει το κεφάλι της.

Νάταλι Πόρτμαν
Η όμορφη ηθοποιός έχει αποδείξει ότι τα κάνει όλα για τη δουλειά της. Για αυτό στο φιλμ V for Vendetta δεν δίστασε να εξαφανίσει το όμορφο μαλλί της.

Ντέμι Μουρ
Ποιος είπε ότι οι γυναίκες δεν αντέχουν την πίεση του στρατού; Η Ντέμι Μουρ όχι μόνο την άντεξε, αλλά μετατράπηκε σε άντρα για να το αποδείξει. Και φυσικά ξύρισε το κεφάλι της.

Σιγκούνι Γουίβερ
Όταν είσαι στο διάστημα και παλεύεις με το Alien, τότε το τελευταίο πράγμα που σου προκαλεί εντύπωση είναι η Γουίβερ με φαλάκρα.

Σαρλίζ Θερόν
Όταν το περασμένο καλοκαίρι εμφανίστηκε με ξυρισμένο κεφάλι, σόκαρε τους πάντες. Τελικά η μεταμόρφωσή της έγινε για την ταινία Mad Max.
 
Τζέσι Τζέι
Η 24χρονη star της μουσικής, γνωστή για την καταπληκτική φωνή, το υπέροχο σώμα και τα μακριά μαύρα μαλλιά, αποφάσισε να κάνει την επανάστασή της. Και ξύρισε το κεφάλι της και όπως είπε ένιωσε ελεύθερη!

Tags ξυρισμενο κεφαλι, μαλλιά, κούρεμα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4908 s (250 Queries.) // Parse time: 0.3475 s // Total time: 2.8383 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X