Βασίλης Μιχαήλ: Μίλησε πρώτη φορά για την κόρη του και αποκάλυψε ποιος επώνυμος Κύπριος θα είναι ο νονός της


Βασίλης Μιχαήλ: Μίλησε πρώτη φορά για την κόρη του και αποκάλυψε ποιος επώνυμος Κύπριος θα είναι ο νονός της

Ο Κύπριος επιχειρηματίας βιώνει μία ευτυχισμένη περίοδο στη ζωή του.

Ο 36χρονος επιχειρηματίας, Βασίλης Μιχαήλ, με καταγωγή από το νησί μας, ο οποίος πρόσφατα έγινε πατέρας για πρώτη φορά παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Omikron και στον δημοσιογράφο Γιάννη Χατζηγεωργίου. 

Ο νεαρός επιχειρηματίας μίλησε πρώτη φορά για την πατρότητα και τη σύντροφό του, Χριστίνα Βακάκη, λέγοντας: “Είμαι ευτυχισμένος, χωρίς αυτό να με καθησυχάζει […] Τα ξεχνάω όλα μόλις παίρνω στην αγκαλιά μου τις γυναίκες της ζωής μου: Την Χριστίνα και την Ίριδα. Η Χριστίνα έχει μία ήρεμη δύναμη που σε συνδυασμό με την αφοσίωση και την αγάπη της με έκανε να αναθεωρήσω πολλά πράγματα για τη ζωή. Είναι η ιδανική σύντροφος και επικοινωνούμε απόλυτα χωρίς να πιέζει ο ένας τον άλλο. Σε ότι αφορά δε στο θέμα της μητρότητας, είναι πρότυπο και τη θαυμάζω”.

Ο Βασίλης Μιχαήλ με τη σύντροφό του, Χριστίνα Βακάκη.

Κατόπιν, μίλησε για την κορούλα του και τις ετοιμασίες για τη βάπτισή της, αναφέροντας: “Είναι τυχερή (βλ. η Ίριδα) γιατί έχει δύο νέους γονείς, υγιείς με διάθεση για ζωή. Ήδη ετοιμάζουμε και τη βάφτισή της, γύρω στα τέλη Μαϊου, με νονό τον επίσης Κύπριο επιχειρηματία και πολύ καλό μου φίλο, Γιώργο Θεοδότου και νονά τη Λυδία Οικονόμου”.

Ο Βασίλης Μιχαήλ με τον Γιώργο Θεοδότου.
 

Tags βασιλης μιχαήλ, Χριστίνα Βακάκη, Γιώργος Θεοδότου, showbiz, gossip, celebrities, showbiz κύπρος, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3638 s (249 Queries.) // Parse time: 0.7833 s // Total time: 3.1472 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X