Κωνσταντίνος Ιάσωνος: Δέκα πράγματα που δεν γνωρίζαμε για εκείνον!


Κωνσταντίνος Ιάσωνος: Δέκα πράγματα που δεν γνωρίζαμε για εκείνον!

Ο νεαρός παρουσιαστής αποκαλύπτεται στο ilovestyle.com

Ο Κωνσταντίνος Ιάσωνος, ο οποίος για δεύτερη τηλεοπτική σεζόν συμμετέχει στην εκπομπή “Happy Hour” του ΡΙΚ, απάντησε σε δέκα ερωτήσεις μας δίνοντας μας την ευκαιρία να τον γνωρίσουμε καλύτερα. 

Το αγαπημένο σου φαγητό… Λατρεύω τα μακαρόνια σε κάθε τους μορφή! Για αυτό το λόγο έμαθα και μαγειρεύω συγκλονιστικές μακαρονάδες… 

Η χώρα που θα ήθελες να ταξιδέψεις και δεν έχεις πάει ακόμα… Από μικρός ήθελα να ταξιδέψω στη Νέα Υόρκη και την Κούβα. Είναι δύο προορισμοί που έχουν μπει στο wish list μου. 

Η πιο αγαπημένη σου φωτογραφία στο instagram και γιατί… Οι αγαπημένες μου φωτογραφίες στα social media μου γενικότερα είναι αυτές που είμαι με αγαπημένα μου πρόσωπα. Η αγαπημένη μου φωτογραφία ωστόσο, είναι αυτή που είμαι ντυμένος με βράκα, από τη γιορτή του νηπιαγωγείου μου. Μάλιστα θυμάμαι τα πάντα από εκείνη την ημέρα…

 

Το πιο αγαπημένο σου account στο instagram και γιατί… Δεν ακολουθώ πολλούς "γνωστούς" από το εξωτερικό, παρά μόνο λίγες περιπτώσεις που θαυμάζω, όπως η Oprah Winfrey και η Michelle Obama. Υπάρχει ωστόσο μια κωμικός από την Αυστραλία που τρολάρει μοναδικά φωτογραφίες διάσημων και είμαι μεγάλος θαυμαστής. Celeste Barber… ανακαλύψτε την! 

Αν είχες την ευκαιρία να κάνεις όποια δουλειά ήθελες, ποια θα ήταν αυτή… Θα ήθελα να έχει σχέση με την προσφορά προς τον συνάνθρωπο και τα μικρά παιδάκια. 

Ποια είναι η μεγαλύτερη φοβία σου… Δυστυχώς όσο μεγαλώνω, εμφανίζονται διάφορες φοβίες που δεν ξέρω αν αυτό είναι καλό! Γενικά φοβάμαι την ταχύτητα και τα ύψη (ζαλίζομαι με το παραμικρό). 

Ποιο μέρος σε χαλαρώνει… Η Πάφος μου! Μου λείπουν οι μέρες εκείνες που καθόμουν στην παραλία απολαμβάνοντας το όμορφο ηλιοβασίλεμα.

Το πιο ευχάριστο περιστατικό που έζησες φέτος… Είμαι άνθρωπος που ζω έντονα καθημερινά λες και θα είναι η τελευταία μου ημέρα! Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. Σίγουρα οι στιγμές που περνάω στο "Happy Hour",  είναι από τις ευχάριστες μέσα στη χρονιά μου. 

Αν δεν σε έλεγαν Κωνσταντίνο, ποιο θα ήθελες να είναι το όνομά σου… Δεν μπορώ να με φανταστώ με κάποιο άλλο όνομα! Αν έπρεπε ωστόσο να διαλέξω ένα, είναι το Αλέξανδρος. 

Ποιο είναι το πιο παλιό ρούχο που έχεις στην γκαρνταρόμπα σου και γιατί δεν το πετάς… Έχω ένα παλιό παλτό που αγόρασα πριν 15 χρόνια που το αγαπώ πολύ, άσχετα αν δεν μου κάνει πλέον! Δεν το πετάω γιατί το έχω συνδέσει με ένα παλιό μου έρωτα… 

Tags κωνσταντινος ιασωνος, showbiz, gossip, celebrities, διασημοι, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4250 s (248 Queries.) // Parse time: 0.6176 s // Total time: 3.0426 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X