Τέσσερα boot - trends που μπορείτε να φορέσετε αυτό τον χειμώνα


Τέσσερα boot - trends που μπορείτε να φορέσετε αυτό τον χειμώνα

Δείτε πώς μπορείτε να φορέσετε τέσσερα διαφορετικά boot - trends αυτή τη σεζόν.

Τα chelsea μποτάκια είναι όντως πολύ πρακτικά, ωστόσο υπάρχουν πολλές νέες φρέσκες τάσεις που μπορείτε να φορέσετε αυτή τη σεζόν. Όπως για παράδειγμα, τα  combat μποτάκια και οι over-the-knee μπότες. Επιπλέον, οι μεταλλικές αποχρώσεις είναι μια από τις πιο hot τάσεις αυτού του χειμώνα κι αν τις συνδυάσετε σωστά θα σας χαρίσουν glam εμφανίσεις. Δείτε, λοιπόν, πώς μπορείτε να φορέσετε τέσσερις διαφορετικά boot trends.

Ankle boots

Κανένα είδος παπουτσιού δεν συνδυάζεται ευκολότερα από τα μποτάκια που φτάνουν μέχρι τον αστράγαλο. Ένα τζιν και ένα πουλόβερ αρκεί για να δημιουργήσετε ένα stylish look με τα ankle boots σας.

Combat boots

Εμπνευσμένο από το military style, το combat μποτάκι πρωταγωνιστεί αυτή τη σεζόν. Προσέξτε όμως να το συνδυάσετε σωστά, διότι είναι ένα αρκετά ιδιαίτερο κομμάτι. Επιλέξτε ένα military jacket σε πράσινη απόχρωση και μια πλισέ midi φούστα.

Metallic boots

Τα μποτάκια σε μεταλλικές αποχρώσεις είναι από τα πιο statement μποτάκια που μπορείτε να φορέσετε αυτή τη σεζόν. Υπάρχουν δυο τρόποι να τα φορέσετε ή θα δημιουργήσετε minimal looks και θα αφήστε όλη την προσοχή να πέσει επάνω στα μποτάκια σας ή θα τολμήσετε να τα συνδυάσετε με άλλα statement κομμάτια όπως ένα 70᾽ς  printed φόρεμα.

High-knee boots

Οι ψηλές δερμάτινες μπότες είναι η ιδανική επιλογή για τις κρύες μέρες του χειμώνα. Επιλέξτε ένα ζευγάρι σε κόκκινη απόχρωση και φορέστε το με το αγαπημένο σας μικρό μαύρο φόρεμα και ένα headband για να πετύχετε ένα πιο γιορτινό look.

Tags BOOTS, ΜΠΟΤΕΣ, μόδα, στυλ, ταση, fashion, style, trend


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8889 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3130 s // Total time: 3.2019 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X