Ναταλία Χριστοφή - Τάκης Νεοφύτου: Μας προσκαλούν στο πιο fashionable χριστουγεννιάτικο πάρτυ


Ναταλία Χριστοφή - Τάκης Νεοφύτου: Μας προσκαλούν στο πιο fashionable χριστουγεννιάτικο πάρτυ

Το κοκτέιλ πάρτυ θα πραγματοποιηθεί στις 21 Δεκεμβρίου από τις 19:00- 21:00 στη Λάρνακα.

Δύο νεαροί και υποσχόμενοι επιχειρηματίες της Λάρνακας, η Ναταλία Χριστοφή, Fashion Designer και ο Τάκης Νεοφύτου, Barber αποφάσισαν για πρώτη φορά να διοργανώσουν ένα χριστουγεννιάτικο κοκτέιλ πάρτι στην οδό Γρίβα Διγενή στη Λάρνακα με αποτέλεσμα την δημιουργία μιας εορταστικής διάθεσης, προσφέροντας κοκτέιλ και κεράσματα. Την εκδήλωση θα συνοδεύει μουσική.  

Η Ναταλία Χριστοφή είναι μια νέα σχεδιάστρια που γεννήθηκε στην Κύπρο και σπούδασε Μόδα, Σχέδιο και Μάρκετινγκ στην πόλη της Φλωρεντία ς στην Ιταλία. Το πάθος της και η αγάπη της για την μόδα υλοποιήθηκε σε δική της σειρά και όνομα που ξεκίνησε το 2018. Δυναμικός, κομψός και μοναδικός σχέδιο τελειωμένο και ραμμένο τέλεια είναι αυτά που αντιπροσωπεύουν την νεαρή αυτή σχεδιάστρια. Τα σχέδια της Ναταλίας προσφέρουν στην κάθε γυναίκα της σημερινής εποχής την ευκαιρία να έχουν στην γκαρνταρόμπα τους ρούχα υψηλής ραπτικής που είναι δημιουργίες βάσει νέων ιδεών και σχεδιασμών.

Στο ατελιέ της Ναταλίας θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε τις απίστευτες δημιουργίες της και την χειμερινή κολεξιόν έχοντας το όνομα «Tokyo». Εμπνευσμένη από τα ιστορικά κιμονό και από την παράδοση της Ιαπωνίας δημιούργησε μια εντελώς νέα συλλογή με ιταλικά υφάσματα της υψηλότερης ποιότητας όπως μεταξωτά και μπροκάρ έχοντας μια σιλουέτα που αντικατοπτρίζει τις Γιαπωνέζικες επιρροές.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 21 Δεκεμβρίου από τις 19:00- 21:00, Γρίβα Διγενή 73, Λάρνακα.

Tags ναταλια χριστοφη, τακης νεοφυτου, χριστουγεννα, εκδηλωση, διασκεδαση, go out, Going out


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.2821 s (291 Queries.) // Parse time: 0.3953 s // Total time: 3.6774 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X