Ένα εικοσιτετράωρο με τον Άθω Αντωνίου


Ένα εικοσιτετράωρο με τον Άθω Αντωνίου

Οι καθημερινές συνήθειες του ηθοποιού που δεν γνωρίζαμε!

Παρόλο που είναι μία πολύ ευχάριστη προσωπικότητα, είναι άνθρωπος χαμηλών τόνων και δεν μιλά εύκολα για την προσωπική του ζωή. 

Ο λόγος για τον ταλαντούχο ηθοποιό και έναν εκ των σεναριογράφων της κυπριακής σειράς του ΣΙΓΜΑ "Γαλάτεια", Άθω Αντωνίου! 

Διαβάστε ακόμα: Άθως Αντωνίου: Ξύρισε τα μούσια και έκανε τη μεγαλύτερη αλλαγή στην εμφάνισή του! [εικόνες]

Ο ηθοπιός αποκάλυψε στο περιοδικό "Check in Cyprus", στο τεύχος του Δεκεμβρίου που κυκλοφορεί και στη δημοσιογράφο Στέλλα Γεωργίου, τα αγαπημένα του στέκια και τις καθημερινές του συνήθειες.

07.30
Αν και δεν είμαι πρωινός τύπος, τα τελευταία χρόνια συνήθως ξυπνάω στις 07.30-08.00. Τώρα που χειμώνιασε, ένας ζεστός αρωματικός καφές φίλτρου, είναι ό,τι πρέπει το πρωί. Δεν συνηθίζω, όμως, να προγευματίζω πριν φύγω για τη δουλειά. Μου αρέσει πολύ το The Κχoffee Project για πρωινό καφεδάκι έξω. Freddo espresso γλυκό, με πολύ λίγο γάλα.

11.00
Σίγουρα ένα από τα αγαπημένα μου στέκια για brunch το Σαββατοκύριακο είναι το The Gym, αν μιλάμε για Λευκωσία. Για Λεμεσό, το Pier One, το Bistro 55 και το
Cookhouse. Μέσα στις επιλογές μου συνήθως είναι eggs benedict με σολομό και pancake με φράουλες ή berries.

13.00
Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αν πάω στο Pier One για brunch, να συνεχίσω και για μεσημεριανό. Πεθαίνω για το chicken burger τους, καθώς και για τo Volcano tempura sushi.

18.00
Αν μείνω στο σπίτι, συνήθως κάθομαι παρέα με καφεδάκι στον υπολογιστή κι είτε χαζεύω Netflix είτε τακτοποιώ εκκρεμότητες της δουλειάς που ποτέ δεν τελειώνει.

Αν βγω για καφεδάκι, συνήθως προτιμώ να πηγαίνω προς Λεμεσό. Στέκι μέχρι προσφάτως, όσο ήμουνα στη Λεμεσό δηλαδή, ήτανε σίγουρα το Pier One, με το  υπέροχο chocolate sphere. Τα Ηλεκτρικά είδη στην πλατεία Σαριπόλου και το 2go στο παλιό λιμάνι θα μπορούσα επίσης να τα χαρακτηρίσω στέκια μου. Η πορτοκαλόπιτα στο Απόμερο στη Λευκωσία βρίσκεται ψηλά στις προτιμήσεις μου, για απογευματινό.

19.00
Όταν νιώσω την ανάγκη για ένα ποτό μετά τη δουλειά κι έχω χρόνο να πιω μια μπυρίτσα πριν πάω πίσω σπίτι, θα πάω οπουδήποτε υπάρχει Carlsberg.

20.00
Για βραδινό, αν τραβάει η όρεξη κάποια ταβέρνα, τότε θα προτιμήσω τον Άγιο Επίκτητο αναμφίβολα και τον Οινέα στη Λεμεσό. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιο πιάτο. Νιώθω και στις δύο περιπτώσεις ότι τρώω φαγητό απ’ τα χεράκια της γιαγιάς και του παππού μου. Όσον αφορά τα εστιατόρια, αγαπημένη μου επιλογή είναι το Skinny Fox και παραγγέλνω συνήθως Black Αngus Steak.

22.00
Συνήθως τις Κυριακές επιλέγω να πηγαίνω για ποτό. Ξεκινάω πάντα με early drinks στο 2go, με 1-2 Carlsberg draft, και συνεχίζω για cocktail, όπου έχει Pornstar. Μην παρεξηγηθώ, το αγαπημένο μου cocktail είναι αυτό!

Tags showbiz, gossip, showbiz κύπρος, διασημοι, celebrities, αθως αντωνιου, Ηθοποιός


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8663 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3598 s // Total time: 2.2261 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X