Ζουγανέλη: Λύγισε και με δάκρυα στα μάτια ανακοίνωσε τον παίκτη που προχωράει στην επόμενη φάση


Ζουγανέλη: Λύγισε και με δάκρυα στα μάτια ανακοίνωσε τον παίκτη που προχωράει στην επόμενη φάση

Το πιο συγκινητικό battles του \"The Voice\".

Ανάμεσα σε δύο διαγωνιζόμενους της ομάδας της κλήθηκε, στα battles του "The Voice", να επιλέξει η Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Τσιμούρη και τον Μανόλη Μπρίμπο που βρέθηκαν και πάλι στη σκηνή ερμηνεύοντας το τραγούδι του Διονύση Σαββόπουλου, “Η δημοσθενους λέξις” εντυπωσιάζοντας coaches και κοινό.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη βρέθηκε στην πιο δύσκολη θέση καθώς έπρεπε να επιλέξει ένα από τους δυο για την επόμενη φάση. Η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε πως γνώριζε από τις πρόβες των παιδιών πως θα είχε το μεγαλύτερο πρόβλημα από όλα τα άλλα.

"Ο Μανόλης έχει έναν κόσμο που με συγκίνησε από την αρχή, μια βαθιά καλοσύνη. Θεωρώ ότι είναι σπάνια και εύχομαι, αν συνεχίσεις να είσαι σε αυτό τον χώρο, να την αναζητάς συχνά και να την βρίσκεις ακόμα συχνότερα" πρόσθεσε βουρκωμένη η τραγουδίστρια και coach του "The Voice" προς τον παίκτη της ομάδας της.

"Όσο για εσένα Κωνσταντίνε μου, η αλήθεια είναι πως με έχεις εντυπωσιάσει και με έχεις εκπλήξει. Ήξερα ότι είσαι ένας τραγουδιστής με πάρα πολλές δυνατότητες όμως δεν ήξερα ότι είσαι τόσο καλό παιδί, ρε παιδί μου" σημείωσε προς τον Κωνσταντίνο Τσιμούρη, επίσης βουρκωμένη, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη. "Πραγματικά. Είχα λάθος εικόνα για εσένα και πολύ στεναχωριέμαι. Λυπάμαι που κάποιος από εσάς… Έχω δεθεί πολύ μαζί σας και σας εκτιμώ".

Με δάκρυα στα μάτια και φανερά συγκινημένη ανακοίνωσε ότι προχωρά στην επόμενη φάση με τον Μανόλη με τον Σάκη Ρουβά να καραδοκεί να "κλέψει" τον Κωνσταντίνο. Πράγμα που έγινε και έτσι ο παίκτης φανερά χαρούμενος πήγε στην ομάδα του τραγουδιστή.

Δείτε τα βίντεο που δημοσίευσε το zappit.gr:

 

 

 

 

Tags ελεονωρα ζουγανελη, σακης ρουβας, the voice, διασημοι, showbiz, i love tv, sigma, gossip, celebrities, the voice battles, Κωνσταντίνος Τσιμούρης, Μανόλης Μπρίμπος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6053 s (280 Queries.) // Parse time: 0.2730 s // Total time: 2.8783 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X