Natural Femcare: Καλλυντικά με δραστικά φυσικά, οργανικά και βιολογικά συστατικά 


Natural Femcare: Καλλυντικά με δραστικά φυσικά, οργανικά και βιολογικά συστατικά 

Η δύναμη της φύσης μέσα στα καλλυντικά προϊόντα που έφτασαν και στην Κύπρο.

Η Natural Femcare αποτελεί την πρώτη επιλογή της σύγχρονης γυναίκας που αγαπά και προσέχει τον εαυτό της. Εισάγει στην Κύπρο ποιοτικά καλλυντικά, νέες ενισχυμένες φόρμουλες με ισχυρή αντιγηραντική, αναπλαστική και ενυδατική δράση, που βοηθούν σημαντικά στη διατήρηση της πολύτιμης νεανικότητας της επιδερμίδας.

Η συλλογή περιλαμβάνει όλα τα είδη που χρησιμοποιεί καθημερινά η κάθε μια απο εμάς, και καλύπτει όλους τους τύπους δέρματος, ανάγκες και ηλικίες. Μετά από μόλις ένα χρόνο λειτουργίας του ηλεκτρονικού καταστήματος www.naturalfemcare.com κέρδισαν δίκαια την εμπιστοσύνη και την αγάπη του κοινού.

Τα καλλυντικά που διαθέτει έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε δραστικά φυσικά, οργανικά και βιολογικά συστατικά που δεν επιβαρύνουν το δέρμα και τον οργανισμό. Ελληνικής προέλευσης, δερματολογικά ελεγμένα και πιστοποιημένα απο διεθνείς οργανισμούς.

Όλες οι επωνυμίες και προϊόντα βρίσκονται στην ιστοσελίδα www.naturalfemcare.com.

Απο εκεί μπορείς να δεις φωτογραφίες, να διαβάσεις την περιγραφή, τη δράση και τη τιμή του κάθε προϊόντος. Η διαδικασία είναι πραγματικά πολύ απλή και εύκολη.

Μπορείς να παραγγείλεις από την ιστοσελίδα, με μήνυμα στο facebook και στο τηλ. 99294394. 

Η επιλογή των προϊόντων γίνεται από τη πτυχιούχο κοσμετολόγο - αισθητικό της Natural Femcare Έλενα Νεοφύτου, δίνοντας τη μεγαλύτερη προσοχή στα συστατικά και τη δραστικότητα τους.

Η κοσμετολόγος - αισθητικός της εταιρίας μπορεί να σε ενημερώσει, να σε συμβουλεύσει και να σε καθοδηγήσει στη σωστή επιλογή των προϊόντων που θα φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα πολύ σύντομα! 

Είναι σίγουρο ότι θα σας εκπλήξουν ευχάριστα χαρίζοντας σας τη φρεσκάδα και λάμψη που θέλετε σε προσιτές τιμές γνωριμίας.

 

Tags Natural Femcare, beauty, face, Ομορφια, προσωπο, φυσικα προϊοντα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1541 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3413 s // Total time: 2.4954 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X