Σήμερα κάνω fitting για το φιλανθρωπικό fashion show που θα συμμετέχω [εικόνες]


Σήμερα κάνω fitting για το φιλανθρωπικό fashion show που θα συμμετέχω [εικόνες]

Θα σε περιμένω και εσένα εκεί για στηρίξουμε όλοι μαζί την προσπάθεια που κάνει ο ΠΑΣΥΚΑΦ.

Σήμερα με βρίσκετε στην Gold boutique! Εδώ που κάνω το fitting μου για το fashion show που θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου με παρουσιάστρια την Κωνσταντίνα Ευριπίδου.

Σκοπός είναι η ενίσχυση των εσόδων για τη στήριξη υπηρεσιών που προσφέρει ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Καρκινοπαθών και Φίλων. Ένας εθελοντικός και μη κερδοσκοπικός φιλανθρωπικός οργανισμός όπου καταφέρνει πάντα να μας ενώνει.

Εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε στην πασαρέλα εμφανίσεις από μοντέλα και guest. Οι δημιουργίες από τις οποίες έχω πάρει ήδη μια πρώτη γεύση είναι τόσο ιδιαίτερες και παράλληλα όμορφες που είμαι σίγουρη θα κλέψουν πολλά βλέμματα και θα κινήσουν το ενδιαφέρον. Δημιουργίες από Gold boutique, Mindy και Mork.


Προσωπικά νιώθω μεγάλη τιμή που θα περπατήσω στην πασαρέλα για έναν τέτοιο λόγο καθώς νιώθω μέρος της όλης αυτής αξιοπρεπέστατης διοργάνωσης.

Θέλω να ευχαριστήσω αυτούς που με επέλεξαν αλλά και να τους συγχαρώ για την όλη προσπάθεια τους. Γιατί όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι να δίνουμε σε αυτούς που το έχουν ανάγκη.



Σας περιμένουμε όλους, λοιπόν, στο Lapatsa Countryside Venue στις 19:30. Να απολαύσουμε τη βραδιά, να δείξουμε την αγάπη μας αλλά πάνω απ’ όλα να συνεισφέρουμε στον ιερό αυτό σκοπό.

Tags μαρια κορτζια, blog, BLOGGER, showbiz, celebrities, showbiz κύπρος, διασημοι, Επίδειξη μόδα, mork, mindy, gold boutique, fashion show, πασυκαφ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5421 s (228 Queries.) // Parse time: 0.2474 s // Total time: 2.7896 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X