Το τρικ της Meghan Markle για σαρκώδη χείλη


Το τρικ της Meghan Markle για σαρκώδη χείλη

Είναι πολύ εύκολο και γρήγορο.

Οι γαλαζοαίματες φαίνεται πως έχουν έφεση στο μακιγιάζ με την βασίλισσα Ελισάβετ, την Kate Middleton, αλλά και την Meghan Markle να βάφονται μόνες τους σε καθημερινή βάση. Η τελευταία, όπως έχει αποδειχθεί τα τελευταία δύο χρόνια που είναι στο προσκήνιο, κρύβει πολλούς άσσους στο μανίκι της όσον αφορά την ομορφιά. Ένας από αυτούς όπως γράφει το harpersbazaar.gr αφορά και το πώς πετυχαίνει μεγάλα και σαρκώδη χείλη.

Το τρικ της

Εκτός από τον iconic επιμελώς ατημέλητο κότσο της, η Meghan επιλέγει για κάθε εμφάνισή της ένα χαρακτηριστικό lip look. Πιο συγκεκριμένα, η δούκισσα φαίνεται πως θέλει να κάνει τα χείλη της να δείχνουν πιο μεγάλα και ζουμερά και γι' αυτό βγαίνει με το μολύβι ελαφρώς πιο έξω από τη φυσική γραμμή τους. Κάτι το οποίο κάνει επίσης συχνά είναι ότι περνά το μολύβι των χειλιών πάνω από το λεγόμενο "cupid’s bow," δηλαδή το V που σχηματίζεται στο πάνω χείλος, για τον ίδιο ακριβώς λόγο.

Το κραγιόν της επιλογής της είναι -σχεδόν- πάντα το nude, το οποίο εξυπηρετεί το στόχο της και κάνει τα χείλη της να δείχνουν πιο πλούσια και ζουμερά. Τις περισσότερες φορές συνδυάζει τα nude χείλη της με ένα neutral eye look, το οποίο αποτελείται συνήθως από μια μπεζ σκιά στο κινητό βλέφαρο, eyeliner και αρκετές στρώσεις μάσκαρα.

Για φυσικό και εντυπωσιακό αποτέλεσμα, που παραμένει όμως καλόγουστο, η γραμμή με το μολύβι δεν θα πρέπει να σχεδιάζεται υπερβολικά πιο πάνω από το φυσικό περίγραμμα των χειλιών. Για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα, απλώστε λίγο διάφανο gloss στο κέντρο των χειλιών.

Γιατί δεν φορά ποτέ κόκκινο κραγιόν;

Σύμφωνα με τον makeup artist της, η Meghan Markle δεν φορά ποτέ κόκκινο κραγιόν, καθώς την τελευταία φορά που το τόλμησε, αισθάνθηκε εξαιρετικά άβολα καθώς είχε ανασφάλεια για το αν αυτό θα παραμείνει στη θέση του όσο μιλούσε. Καθώς προτεραιότητά της είναι η επικοινωνία με τον κόσμο, προτιμά τα λιγότερο "επικίνδυνα" nude κραγιόν. 

Tags Meghan Markle, σαρκώδη χείλη, lips, χείλη, Ομορφια, Μακιγιαζ, beauty, makeup, make-up


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.6408 s (291 Queries.) // Parse time: 0.3935 s // Total time: 4.0343 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X