Βιοσυντονισμός: Τι είναι και τι θεραπεύει


Βιοσυντονισμός: Τι είναι και τι θεραπεύει

Ο Ψυχολόγος και Βιοσυντονιστής, Γιάννης Μιχαήλ μας μιλά για το βιοσυντονισμό και μας εξηγεί πως λειτουργεί και σε ποια προβλήματα υγείας ανταποκρίνεται.

Ο βιοσυντονισμός βασίζεται στην κβαντική φυσική. Είναι βασισμένο σε επιστημονικές μελέτες εδώ και πολλά χρόνια, πως το σώμα μας είναι συμπυκνωμένη ενέργεια και πως τα κύτταρά μας εκπέμπουν και λαμβάνουν ηλεκτρομαγνητικά κύματα.

Όπως λοιπόν έχει συχνότητες το σώμα μας, έτσι έχουν τις δικές τους συχνότητες κι άλλοι μικροοργανισμοί, όπως τα μικρόβια, οι μύκητες κλπ. Όταν οποιοσδήποτε ιός, μικρόβιο ή μύκητας "χτυπήσει" το σύστημά μας, τότε αυτόματα συγκρούονται και αλλάζουν οι σωστές συχνότητες λειτουργίας των οργάνων του σώματός μας. Άλλες, λοιπόν, συχνότητες θα έχει ένα υγιές όργανο κι άλλες συχνότητες θα έχει αν χτυπηθεί από κάποιον ίο, μύκητα ή μικρόβιο. Αυτές οι συχνότητες έχουν ερευνηθεί με επιστημονικές μεθόδους κι είναι τώρα πια γνωστές.

Για να διαγνωστεί η κατάσταση των συχνοτήτων υπάρχει μια συγκεκριμένη συσκευή, η οποία λαμβάνει ηλεκτρομαγνητικά σήματα από το σώμα μας, τα "διαβάζει" και διαχωρίζει τις σωστές από τις βλαβερές συχνότητες.

Η εξέταση δεν κρατάει πολύ ώρα και είναι φυσικά πλήρως ανώδυνη. Όταν διαγνωστεί το πρόβλημα, ξεκινάει το πλάνο της θεραπείας, ανάλογα με τον κάθε οργανισμό.

Ο Ψυχολόγος και Βιοσυντονιστής, Γιάννης Μιχαήλ βρέθηκε καλεσμένος του Ανδρέα Δημητρόπουλου στην εκπομπή "Πρωτοσέλιδο" στο ΣΙΓΜΑ και μίλησε για όλα όσα θα θέλαμε να γνωρίζουμε για αυτή την εναλλακτική θεραπεία.

Δείτε το βίντεο:

Info: Wellbeing Center Biolifestyle by Yiannis Michael / Λεωφόρος Σταυρού 56, Στρόβολος, Λευκωσία / τηλ.: 99 611400.

Tags βιοσυντονισμος, ψυχολόγος, θεραπεια, υγεια, health, Wellbeing Center Biolifestyle by Yiannis Michael


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0003 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0185 s // Total time: 0.0188 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X