Γήρανση: Αναζωογονήστε το δέρμα σας με Βιταμίνη C


Γήρανση: Αναζωογονήστε το δέρμα σας με Βιταμίνη C

Η La Roche - Posay έχει την λύση για με ένα ορό με μοναδικό άρωμα και βελούδινη υφή.

Ρυτίδες; Έλλειψη λάμψης; Δέρμα με αναμοιόμορφη υφή; Τα κοινά αυτά σημάδια, που συχνά σχετίζονται με τη γήρανση, γίνονται ακόμα πιο εμφανή στο ευαίσθητο δέρμα. Ήρθε η ώρα όμως να πείτε αντίο στη θαμπή όψη και να αναζωογονήσετε το ευαίσθητο δέρμα σας, με τον Pure Vitamin C10.

Ο μοναδικός αυτός ορός αντιγήρανσης καταπολεμά την ανομοιομορφία στην όψη της επιδερμίδας, μειώνει τις ρυτίδες και αποκαλύπτει όλη τη λάμψη του δέρματος χάρη στην καθαρή Βιταμίνη C: ένα δερματολογικό μόριο γνωστό για την ικανότητά του να λειαίνει τις ρυτίδες, να βελτιώνει την υφή του δέρματος και να ενισχύει τη λάμψη. Το δέρμα ενυδατώνεται και γίνεται αμέσως πιο λαμπερό και πιο απαλό, με λιγότερες ρυτίδες και λεπτές γραμμές. Σαν να μεταμορφώνεται, το δέρμα αποκτά πιο λεία υφή και πιο ομοιόμορφο τόνο.

Στην καρδιά του Pure Vitamin C10, βρίσκεται μια εξαιρετικά αποτελεσματική σύνθεση που συνδυάζει καθαρή Βιταμίνη C σε ποσοστό 10% με σαλικυλικό οξύ για ήπια απολέπιση, καθώς και με neurosensine και Ιαματικό Νερό για καταπράυνση. Έτσι, ακόμα και το πιο ευαίσθητο δέρμα μπορεί να απολαύσει όλα τα λαμπερά οφέλη της Βιταμίνης C.

Tags la roche - posay, la roche - posay Pure Vitamin C10, προσωπο, αντιγηρανση, Ομορφια, beauty, face, Anti-Aging


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.7678 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3300 s // Total time: 2.0978 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X