Κερδίστε φυσικά προϊόντα υψηλής απόδοσης Origins


Κερδίστε φυσικά προϊόντα υψηλής απόδοσης Origins

3 τυχερές θα κερδίσουν από 3 προϊόντα της best selling σειράς Ginzing

Μπείτε στη σελίδα του ilovestyle στο facebook, βρείτε το post του διαγωνισμού, κάντε like & share και μπείτε στην κλήρωση.

Eάν θέλετε προαιρετικά αφήστε το σχόλιό σας για να μας πείτε πόσο θέλετε αυτά τα προϊόντα να γίνουν δικά σας!

Έγκυρες συμμετοχές ως 13/10/19, 23:59. Οι νικητές θα ανακοινωθούν με σχόλιο στο post στις 13/10/19.

Η άφιξη των φυσικών προϊόντων υψηλής απόδοσης ORIGINS στην Κύπρο, είναι γεγονός!

Πραγματικά συνδεδεμένη με τη φύση η ORIGINS, το πρωτοποριακό brand, που προσεγγίζει την ομορφιά με έναν δικό του τρόπο, που ενσωματώνει την φύση στις σειρές των καλλυντικών του, έφερε στην Κύπρο η εταιρεία Κώστας Παπαέλληνας.

Ο πυρήνας της ORIGINS βρίσκεται στην ανακάλυψη. Οι τάσεις, οι παραδόσεις και η τεχνολογία από όλο τον κόσμο τροφοδοτούν την δεξαμενή της έμπνευσης του brand, που ταξιδεύει διαρκώς στα πέρατα της Γης σε αναζήτηση φυτών ύψιστης ποιότητας και κhttp://www.beautyline.com.cyορυφαίων συστατικών από τη θάλασσα και το υπέδαφος.

Γυρίζοντας τον κόσμο ανακαλύπτει τα ωφέλιμα συστατικά που μπορούν να λύσουν παλιά και νέα προβλήματα της επιδερμίδας, δημιουργώντας αποτελεσματικά προϊόντα με τόσο απολαυστική αίσθηση, που εθίζεσαι σ΄αυτά. Αποστολή της ORIGINS είναι να νιώσουμε με όλες μας τις αισθήσεις ένα αληθινό θαύμα, αλλά και να μας μυήσει μέσα από τις σειρές των προϊόντων της σε μια σοφία και γνώση, που θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο βιώνουμε την ευεξία και την ίδια μας την ομορφιά.

Η ORIGINS στοχεύει στην τέλεια αρμονία μεταξύ σώματος και πνεύματος και για αυτό όλες της οι δημιουργίες χαρακτηρίζονται από αρωματοθεραπευτικές φόρμουλες, που συνδυάζουν 100% φυσικά, αιθέρια έλαια, και είναι ειδικά μελετημένες για να προσφέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την επιδερμίδα αλλά και απολαυστικές εμπειρίες, που ξεπερνούν την κλασική έννοια του skincare, όπως την ξέραμε μέχρι σήμερα.

Με την απόλυτη ισορροπία στο DNA της, η ORIGINS ενσωματώνει στα προϊόντα της την φύση και τα συστατικά της αλλά και την σύγχρονη πραγματικότητα και τις ανάγκες της. Έτσι, κατορθώνει να γίνεται ένα brand τόσο κλασικό και διαχρονικό όσο και σημερινό και ο ιδανικός συνδυασμός Rightthing&Coolthing παραμένοντας πάντα διαφορετική και πάντα μπροστά με προϊόντα που εξελίσσονται συνεχώς και για αυτό και ξεχωρίζουν.

H γκάμα με εξειδικευμένες μάσκες προσώπου για κάθε ανάγκη της επιδερμίδας με την προτροπή MixandMask έκαναν δημοφιλή την ORIGINS σε όλο τον κόσμο, όμως το κάλεσμα της φύσης είναι κρυμμένο στις κορυφαίες σειρές:

•    GinZingTMμε θεραπείες που προσφέρουν ενέργεια, τόνωση, ενυδάτωση, φρεσκάδα και λάμψη και συστατικά-κλειδιά τους κόκκους του καφέ και το τζίνσενγκ.

Η ORIGINS δηλώνει την αφοσίωσή της στην ευεξία του πλανήτη χρησιμοποιώντας υπεύθυνα και με σεβασμό ανανεώσιμες πηγές πρώτων υλών, μεθόδους παραγωγής και συσκευασίες φιλικές προς τον πλανήτη. Μέχρι σήμερα έχει φυτέψει 600.000 δέντρα σε περιοχές του κόσμου όπου ήταν αναγκαίο θέλοντας να βοηθήσει τη Γη να γίνει ένας πιο υγιής κι ευτυχισμένος τόπος για να ζει κανείς.

Τα φυσικά προϊόντα Origins διατίθενται αποκλειστικά σε επιλεγμένα καταστήματα Beauty Line και Online στο www.beautyline.com.cy. #discoverorigins,  #originscyprus, #beautyline

Tags διαγωνισμος, origins, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0004 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0278 s // Total time: 0.0282 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X