Τέσσερα looks που ξεχωρίσαμε από το catwalk του οίκου Chanel και μπορείς να τα αντιγράψεις αυτό το φθινόπωρο


Τέσσερα looks που ξεχωρίσαμε από το catwalk του οίκου Chanel και μπορείς να τα αντιγράψεις αυτό το φθινόπωρο

Υιοθέτησε το Parisian chic style που είδαμε στην πασαρέλα του γαλλικού οίκου.

H Virginie Viard αποθέωσε το κλασσικό french style στη συλλογή για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020 του γαλλικού οίκου κάνοντας το να δείχνει πιο σύγχρονο και πιο νεανικό μέσα από έντονα και ζωηρά χρώματα. Τweed ταγιέρ, κοστούμια, coatdresses, σορτς, tutu φούστες και cropped jackets κυριαρχήσαν στην πασαρέλα αποπνέοντας αέρα παριζιάνικης κομψότητας. Αν και βρισκόμαστε αρκετούς μήνες πριν από την άνοιξη εφαρμόζοντας μερικά στιλιστικά τρικ που είδαμε στην πασαρέλα του γαλλικού οίκου μπορείς να υιοθετήσεις το chic french style από τώρα.

Το tweed ύφασμα και η μαρινιέρα είναι δύο βασικά στοιχεία του παριζιάνικου στυλ. Επέλεξε ένα tweed σακάκι και συνδύασε το με μια ριγέ μπλούζα και ένα jean. Άντι για πέδιλα φόρεσε ένα ζευγάρι λευκά sneakers.

To coatdress είναι εξαιρετικά κομψό και το μόνο αξεσουάρ που χρειάζεται είναι ένα καπέλο. Τόλμησε να το φορέσεις με καλσόν και πέδιλα ακριβώς όπως το είδαμε στην πασαρέλα.

Το look της Kaia Gerber είναι η επιτομή του girly french style. Μπορείς να το υιοθετήσεις επιλέγοντας μια τούτου λευκή φούστα και ένα μαύρο τοπ. Άντι για πέδιλα επέλεξε ένα ζευγάρι lace up μπαλαρίνες.

To οutfit της Gigi Hadid είναι ιδανικό για το φθινόπωρο. Επέλεξε ένα σορτς και φόρεσε το με καλσόν και ένα tweed top. 

Tags Parisian chic style, chanel, fashion, style, trend, best outfits, ταση, μόδα, στυλ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5599 s (229 Queries.) // Parse time: 0.3200 s // Total time: 2.8800 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X