Gabrielle Chanel Essence: H νέα εκδοχή του Gabrielle Chanel Eau de Parfum


Gabrielle Chanel Essence: H νέα εκδοχή του Gabrielle Chanel Eau de Parfum

Το αισθησιακό άρωμα αναδεικνύει τη μαγεία του και αποκαλύπτει κάθε μεμονωμένη ταυτότητα.

Το 2019, το Gabrielle Chanel Eau de Parfum ξανασυστήνεται με μια νέα εκδοχή: το Gabrielle Chanel Essence. Γνωστή αλλά όπως καμία άλλη, αυτή η νέα οσφρητική παραλλαγή προσφέρει μια πιο ζωντανή και πιο πλούσια πτυχή της. Εμπνευσμένο από την ίδια την ακτινοβολία της Gabrielle, το άρωμα λάμπει με ένταση, καλώντας όλες τις γυναίκες να αποκαλύψουν τον αληθινό τους εαυτό, να ακολουθήσουν το ένστικτό τους εκφράζοντας την ελευθερία τους και να μιλούν με το μυαλό τους. Το αισθησιακό άρωμα αναδεικνύει τη μαγεία του και αποκαλύπτει κάθε μεμονωμένη ταυτότητα. Λαμπερό σαν τον ήλιο, αυξάνει το εκθαμβωτικό χάρισμα της γυναίκας που το φοράει με ζεστασιά και φωτεινότητα.

ΜΙΑ ΝΕΑ ΩΔΗ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ GABRIELLE
Αυτό το μεγαλειώδες floral δημιουργεί άμεσα μια φωτεινή δόνηση στο δέρμα και κάνει τη γυναίκα που το φοράει να λάμπει. Η ζωντανή καρδιά του, όπου αναμιγνύονται τα τέσσερα λευκά λουλούδια που λατρεύει ο οίκος, "σαν μια χορωδία στα αρώματα Chanel", ακτινοβολεί σε όλη τη σύνθεση. Το κρεμώδες απόσταγμα από το Grasse tuberose (τουμπερόζα) παίζει έναν μεγαλοπρεπή ρόλο στην όλη τη δημιουργία. Κομψό και λεπτό, το οπάλ λευκό, αστεροειδές λουλούδι κυριαρχεί ως το πιο αρωματικό από όλο το φυτικό βασίλειο. Αυτό το μοναδικό tuberose καλλιεργείται στην περιοχή της Grasse αποκλειστικά για τη Chanel και το άρωμά του εξάγεται χρησιμοποιώντας μια ειδική διαδικασία για τον οίκο, αφού αφαιρεθούν πρώτα όλες οι συνήθεις δερμάτινες, κηρώδεις, πράσινες και ζωικές του όψεις. Και μαλακώνει με τέτοιο τρόπο, που αποκαλύπτει μια ξεχωριστή σύγχρονη ποιότητα, σαν να μύριζε σ’ ένα ανοιχτό λιβάδι. Το αινιγματικό άρωμα, ζεστό και πλούσιο, είναι μια φυσική έκφραση της βελούδινης υφής των πετάλων του. Τα άλλα λουλούδια έχουν το δικό τους ρόλο: να το ξεπεράσουν: Το γιασεμί, είναι το απόσταγμα της έντασης. Το ylang-ylang από τα νησιά Κομόρες, είναι το απόσταγμα της λάμψης. Και τα άνθη της πορτοκαλιάς από την Τυνησία, είναι το απόσταγμα της φρεσκάδας. Ένα θέμα ισορροπίας, η τέχνη της δημιουργίας... Για να τονίσει αυτό το λουλουδάτο νέκταρ, ο Olivier Polge, σε συνεργασία με το Εργαστήριο Δημιουργίας και Ανάπτυξης Αρωμάτων του οίκου Chanel, επανεξέτασε ολόκληρη τη σύνθεση. Το φωτεινό και αέρινο Gabrielle Chanel γίνεται ηλιόλουστο και περιβάλλεται από το Essence. Στις κορυφαίες νότες του έδωσε ένα απαλό ψίθυρο από εσπεριδοειδή και πρόσθεσε μια εύθραυστη στάλα από κόκκινα μούρα. Τέλος, εξύψωσε το αισθησιακό, ηδονικό αποτύπωμά του με νότες βάσης από σανταλόξυλο, βανίλια και λευκό musk.

ΤΟ ΘΕΡΜΟ ΚΑΙ ΛΑΜΠΕΡΟ ΦΩΣ ΤΗΣ GABRIELLE
Το λαξευμένο τετράγωνο μπουκάλι του αρώματος Gabrielle Chanel, κατασκευασμένο από εξαιρετικά λεπτό γυαλί, αγαπήθηκε πολύ, γι’ αυτό και παραμένει άθικτο. Οι τέσσερις διάφανες πλευρές του ξεθωριάζουν για να αφήσουν την ένταση του φωτεινού αρώματος να λάμψει δια μέσου τους. Οι πιο ζεστοί και πιο κεχριμπαρένιοι τόνοι του, φαίνονται να αιωρούνται μέσα στο μπουκάλι. Για το Essence, η ετικέτα βρίσκεται και πάλι στο κέντρο, ενώ και το πώμα στην κορυφή είναι του ιδίου μεγέθους, τέλεια ευθυγραμμισμένα, με μια νέα σκιά χρυσού. Οι αντανακλάσεις του αρώματος αφήνουν το λαμέ χρώμα να υιοθετήσει μια θερμότερη, πιο έντονη χρυσή απόχρωση. Η τελική πινελιά της απόλυτης πολυτέλειας, το μπουκάλι βρίσκεται τοποθετημένο σε ένα τέλειο αποτύπωμα της σιλουέτας του στη θήκη του.

Tags Gabrielle Chanel Eau de Parfum, chanel, Gabrielle Chanel Essence, perfume, beauty, Ομορφια, αρωμα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3724 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2324 s // Total time: 2.6048 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X