Νίκη Δραγούμη: Η βόλτα στον Πρωταρά με τον έρωτά της!


Νίκη Δραγούμη: Η βόλτα στον Πρωταρά με τον έρωτά της!

Δείτε την ηθοποιό σε χαλαρές στιγμές!

Η ηθοποιός αφιέρωσε το περασμένο Σαββατοκύριακο στην οικογένειά της, μιας και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της πλέον δύσκολα της το επιτρέπουν.

H ταλαντούχα Κύπρια ηθοποιός, μια από τις καλύτερες της νέας γενιάς, πρωταγωνιστεί φέτος στη σειρά εποχής του ΣΙΓΜΑ "Γαλάτεια", υποδυόμενη την Ερατώ, τη χαροκαμένη μάνα του Πετρή, και κλέβει τις εντυπώσεις. Παράλληλα, οι ασταμάτητες πρόβες της για την παράσταση "Η τριλογία του παραθερισμού", που σκηνοθετεί ο Έλληνας Τάκης Ζαμαριάς και κάνει πρεμιέρα αρχές Νοεμβρίου, περιόρισαν στο ελάχιστο τον ελεύθερό της χρόνο. 

Το περσαμένο Σαββατοκύριακο ήταν το τελευταίο ελεύθερο για την ηθοποιό και το αφιέρωσε στην οικογένειά της για την οποία ουκ ολίγες φορές δήλωσε πως είναι τόσο σημαντική για εκείνην. Πήγε στον Πρωταρά για στιγμές χαλάρωσης και το απόγευμα του Σαββάτου 14 Σεπτεμβρίου την απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός μαζί με τον σκύλο της, που ακούει στο όνομα Λίο. Η ηθοποιός, που είναι μόνη εδώ και αρκετό διάστημα, αποκαλεί τον Λίο τον παντοτινό της έρωτα. Η βόλτα στην παραλία διήρκεσε περισσότερο από μια ώρα και στη συνέχεια η Νίκη έκανε τις βουτιές της στη θάλασσα. Το απόγευμα την βρήκε για φαγητό με την οικογένειά της.   

Πηγή: Περιόδικο "OK!"
 

Tags νικη δραγουμη, showbiz, gossip, celebrities, διασημοι, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4810 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3282 s // Total time: 2.8092 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X