Κύπρια παρουσιάστρια εξομολογήθηκε: "Έζησα την απιστία. Όχι μόνο μια φορά"


Κύπρια παρουσιάστρια εξομολογήθηκε: "Έζησα την απιστία. Όχι μόνο μια φορά"

Η αποκάλυψη που έκανε για την προσωπική της ζωή!

Πρόκειται για μία νεαρή παρουσιάστρια, η οποία τη φετινή τηλεοπτική σεζόν βρίσκεται στην εκπομπή “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα”, που προβάλλεται καθημερινά, στις 9:30 από το ΣΙΓΜΑ.

Διαβάστε ακόμα: Κάλια Ελευθερίου: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τον σύντροφο της που "έφυγε" από τη ζωή

Ο λόγος, βεβαίως, για την Κάλια Ελευθερίου, η οποία σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε στο ελληνικό περιοδικό “People”, μίλησε για την προσωπική της ζωή και τον έρωτα.

“Θέλω έναν δυναμικό άνθρωπο που να έχει όραμα και να μπορεί να με καταλάβει. Δηλαδή δεν θα μπορούσα να είμαι με έναν λογιστή, που ξυπνάει το πρωί, πάει στη δουλειά, επιστρέφει σπίτι και τέλος. Θέλω οποιαδήποτε δουλειά και να κάνει να είναι φιλόδοξος. Να θέλει να εξελίσσεται […] Έζησα την απιστία. Όχι μόνο μια φορά […] Σκέφτομαι ότι κάπου φταίω κι εγώ. Μπορεί να έκανα λάθος επιλογές, μπορεί να έδειξα παραπάνω χαλαρή απ’ ό,τι ήμουν στην πραγματικότητα ή να έκανα τον άλλον να νιώθει ανασφάλεια. Για να φτάσει κάποιος άνθρωπος να απιστήσει, δεν φταίει μόνο εκείνος. Νομίζω ότι στην ηλικία που είμαστε, με τη ζωή που κάνουμε και τους πειρασμούς που υπάρχουν γύρω μας, είναι πολύ δύσκολο να μείνουμε σε μια σχέση. Εγώ, βέβαια, δεν έχω απιστήσει ποτέ. Από τη στιγμή που επιλέγω έναν άνθρωπο στη ζωή μου, το κάνω επειδή το θέλω. Αν δεν τον θέλω, δεν θα τον έχω […] Το έκανα (σ.σ. συγχώρεση της απιστίας), αν και τελικά δεν δούλεψε. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι συγχωρώ όλες τις απιστίες. Είναι δύσκολο να δώσεις μια πραγματική δεύτερη ευκαιρία στον άλλο χωρίς να ελέγχεις τα πάντα. Να σου πω την αλήθεια; Δεν θέλω να συμβιβαστώ στην ιδέα ότι η απιστία είναι παντού. Δεν ψάχνω το ιδανικό αλλά τουλάχιστον θέλω να υπάρχει εμπιστοσύνη. Τη θεωρώ βασικό συστατικό μιας σχέσης”, δήλωσε χαρακτηριστικά η Κάλια Ελευθερίου. 

Tags καλια ελευθεριου, showbiz, gossip, celebrities, διασημοι, showbiz κύπρος, απιστία


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8820 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3503 s // Total time: 2.2323 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X