Δημήτρης Ουγγαρέζος – Κατερίνα Στικούδη: Λίγες ώρες πριν τα Stoli Awards μίλησαν στην κάμερα του “Όλα Καλά” οι δύο παρουσιαστές! 


Δημήτρης Ουγγαρέζος – Κατερίνα Στικούδη: Λίγες ώρες πριν τα Stoli Awards μίλησαν στην κάμερα του “Όλα Καλά” οι δύο παρουσιαστές! 

Η ανυπομονησία τους είναι τεράστια για την αποψινή απονομή!

Απόψε το βράδυ πρόκειται να πραγματοποιηθούν τα Stoli Awards με αποκλειστικό χορηγό επικοινωνίας την τηλεόραση ΣΙΓΜΑ, στο Lush Beach Bar Resto, στη Λάρνακα. 

Παρουσιαστές της λαμπερής βραδιάς θα είναι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Κατερίνα Στικούδη, οι οποίοι το μεσημέρι της Πέμπτης, 19 Σεπτεμβρίου, μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής “Όλα Καλά” με τον ενθουσιασμό τους να είναι έκδηλος. 

“Χαίρομαι ιδιαίτερα να έρχομαι εδώ στην Κύπρο. Φέτος έχουμε ιδιαίτερα πράγματα γιατί τα Stoli Awards γίνεται εδώ στη Λάρνακα […] Εδώ λοιπόν η όγδοη χρονιά, έκτη δική μου, και χαίρομαι πάρα πολύ που ερχόμαστε εδώ. Έχουμε πολλές εκπλήξεις”, είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Κατόπιν, η Κατερίνα Στικούδη, πρόσθεσε: “Είναι μία φανταστική παραγωγή. Χαίρομαι πολύ που συμμετέχω. Δεν μπορείτε να καταλάβετε την οργάνωση. Δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από εκδήλωση εξωτερικού”. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα: 


 

Tags κατερίνα στικούδη, δημήτρης ουγγαρέζος, ολα καλα, ΣΙΓΜΑ, stoli awards, showbiz, gossip, celebrities, showbiz κύπρος, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3978 s (227 Queries.) // Parse time: 0.3045 s // Total time: 2.7022 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X