Τα τέσσερα πιο δημοφιλή σημάδια απιστίας των συζύγων


Τα τέσσερα πιο δημοφιλή σημάδια απιστίας των συζύγων

Οι ειδικοί σας λύνουν κάθε απορία σχετικά με την απιστία…

Ο David King, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Lipstick Investigations, εταιρείας ιδιωτικών ερευνών, μίλησε για τα πιο δημοφιλή σημάδια απιστίας των συζύγων. Σύμφωνα με τον ίδιο, οι γυναίκες που έρχονται σε ιδιωτικούς ερευνητές έχουν δίκιο στο 80% όλων των περιπτώσεων. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι μπορούν να εντοπίσουν λεπτομέρειες που δεν δίνουν σημασία οι σύζυγοι τους.

Οι 4 ενδείξεις που αποδεικνύουν ότι ο σύζυγός σας σας απατά.

Σημάδι #1

Το πρώτο και πιο εμφανές σημάδι είναι όταν ο σύζυγός σας ή ο φίλος σας αρχίζουν να νοιάζονται για τον εαυτό τους πολύ περισσότερο από ό, τι συνήθιζε: έχει μια νέα κολόνια, ένα νέο κούρεμα, ένα νέο στυλ ένδυσης. Εάν αισθάνεστε ότι δεν θέλει να περάσει πολύ χρόνο μαζί σας, τότε είναι πολύ πιθανό ότι ο σύζυγός σας σας απατά.

Σημάδι #2

Αν ένας άντρας βάλει έναν κωδικό πρόσβασης στο smartphone του, στο tablet του ή στον υπολογιστή του χωρίς κανέναν καλό λόγο, μπορεί να είναι ένα ανησυχητικό σημάδι. Λοιπόν, εάν κοιτάζετε αδιαλείπτως τους φακέλους του και παρακολουθείτε όλες τις κλήσεις του, τότε πιθανόν να μην είναι περίεργο να ορίσει έναν κωδικό πρόσβασης. Χρειάζεται λίγο ιδιωτικό χώρο.

Ωστόσο, αν η σχέση σας ήταν γεμάτη εμπιστοσύνη και έπειτα έβαζε κωδικούς πρόσβασης σε όλες τις συσκευές του, πιθανότατα έχει κάτι να κρύψει.

Σημάδι #3

Η επόμενη συμπεριφορά κάποιου που απατά είναι ο θυμός και η επιθετικότητα. Κάθε φορά που χτυπάει το τηλέφωνό του, σηκώνεται και φεύγει από το δωμάτιο για να μιλήσει στο τηλέφωνο. Κάθε ερώτηση που ρωτάτε, ακόμα και η πιο απλή, μπορεί να οδηγήσει σε μια διαμάχη. Φαίνεται ότι ψάχνει έναν λόγο για μια σύγκρουση. Και όταν μιλήσετε για αυτό, αφήνει το σπίτι για να «πάρει λίγο φρέσκο αέρα».

Στην πραγματικότητα, σε μια τέτοια κατάσταση, ένας άντρας προσπαθεί να σταματήσει να αισθάνεται ένοχος. Προσπαθεί να δικαιολογήσει τις ενέργειές του κατηγορώντας σας.

Σημάδι #4
Το τελευταίο σημάδι ότι ο άντρας σας είναι άπιστος είναι η επιθυμία του να φύγει από το σπίτι χωρίς εσάς. Αν ο σύζυγός σας συνήθιζε να σας προσκαλεί σε ταινίες και εστιατόρια ή πρότεινε συνάντηση με φίλους ή έβγαινε εκτός πόλης, αλλά τώρα ψάχνει έναν λόγο να πάει κάπου χωρίς εσάς, είναι ένα ανησυχητικό σημάδι.

Το ίδιο ισχύει και για τις περιπτώσεις όπου ο σύζυγός σας συνηθίζει να είναι σπίτι και τώρα έχει τακτικές συναντήσεις με κάποιον. Είναι πολύ πιθανό ο σύζυγός σας να έχει βρει κάποια νέα σύντροφο και δεν το γνωρίζετε ακόμα.

Ένα σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμάστε:
Ξεχωριστά, αυτά τα σημάδια μπορεί να μην σημαίνουν τίποτα. Ωστόσο, αν παρατηρήσετε μερικά από αυτά, δεν πρέπει να τα αγνοήσετε.

Tags health, σχεση, σχεσεις, χωρισμος, απιστία, ζευγαρια, υγεια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2053 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3440 s // Total time: 2.5493 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X