Bakali: Νέο κατάστημα στη Λεμεσό


Bakali: Νέο κατάστημα στη Λεμεσό

Τα εγκαίνια θα τελεστούν στις 4 Οκτωβρίου και σας περιμένουν όλους εκεί!

Με πίστη στα αγνά φυσικά αγαθά τις φύσης και στα θαυμάσια κυπριακά σπιτικά προϊόντα, το Bakali καινοτομεί εδώ και 6 χρόνια σε ότι αφορά την ανθρώπινη υγεία, ομορφιά και την κυπριακή παράδοση.

Ο στόχος του Bakali είναι να υπενθυμίσουμε σε όλους τους κατοίκους του νησιού μας την μεγάλη παράδοση με τα θαυμάσια ντόπια σπιτικά προϊόντα, τα οποία παράγονται με μεράκι και αγάπη εδώ στον τόπο μας. Εκεί θα βρείτε τα καλύτερα πιστοποιημένα κυπριακά προϊόντα, από τους καλύτερους τοπικούς, παραγωγούς από όλα τα χωριά της Κύπρου.

Η φιλοσοφία του Bakali είναι να στηρίξει μικρές και μεγάλες κυπριακές βιοτεχνίες με σκοπό την ανάπτυξη και προώθηση των κυπριακών προϊόντων σε Κύπρο και εξωτερικό.

Εδώ και 6 χρόνια έχουμε δημιουργήσει ένα σύγχρονο χώρο στη Λευκωσία, με πολλή αγάπη και μεράκι που στόχος τους πάντοτε είναι να ανταποκρίνονται στις δικές σας ανάγκες. Από τώρα μπορείτε να βρείτε όλα τα προϊόντα Bakali στο ολοκαίνουργιο κατάστημα μας στη Λεμεσό.

Στο χώρο θα βρείτε φυσικές θεραπείες προσώπου, σώματος, μαλλιών, όλα από αγνά φυσικά υλικά . Όλες οι θεραπείες μπορούν να γίνουν custom made για τον κάθε ένα ξεχωριστά.

Επίσης, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από θεραπευτικά βότανα, μπαχαρικά, τσάγια, καφέδες, αιθέρια έλαια, χειροποίητα σαπούνια, δώρα και όλα τα κυπριακά προϊόντα. 

Σε περίπτωση που σκεφτόσασταν να πάρετε τα βουνά και τα λαγκάδια για να βρείτε αγνά κυπριακά προϊόντα... το Bakali σας βγάζει από τον κόπο. Έχουν μαζέψει από όλα τα χωριά της Κύπρου τα καλύτερα πιστοποιημένα προϊόντα και τα φέρανε κοντά σας. 

Παράλληλα, αναλαμβάνουν και εταιρικά δώρα. Όλα πάντοτε αγνά, χειροποίητα ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες και το δικό σας γούστο.

Η οικογένεια του Bakali μεγαλώνει χάρη σε εσάς με καινούργιο κατάστημα στη Λεμεσό με την υπόσχεση να είναι πάντα κοντά σας με ποιοτικά αγνά προϊόντα, πρωτότυπες ιδέες, πάντοτε με αγάπη και σεβασμό σε εσάς που τόσα χρόνια δείχνετε εμπιστοσύνη και τους στηρίζεται. 

Θα είναι μεγάλη τιμή και χαρά να σας έχουν κοντά τους στις 4 Οκτωβρίου 2019, για τα εγκαίνια του καινούργιου καταστήματος στη Λεμεσό . 

Θα μας βρείτε: Μπουμπουλίνας 14 Λευκωσια .Τηλ: 22665503 / Κολωνακιου 39 Λεμεσό. Τηλ. 25565602 / Email: bakalicy@gmail.com.

Tags bakali, food news, καταστημα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9226 s (230 Queries.) // Parse time: 0.3011 s // Total time: 3.2237 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X