Γιάννης Τσιμιτσέλης – Βάσω Λασκαράκη: Τα συγκινητικά τους λόγια για την πρώτη ημέρα της κόρης τους στο δημοτικό!  


Γιάννης Τσιμιτσέλης – Βάσω Λασκαράκη: Τα συγκινητικά τους λόγια για την πρώτη ημέρα της κόρης τους στο δημοτικό!  

Οι υπέροχες φωτογραφίες που μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους!

Μπορεί ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Βάσω Λασκαράκη να αποφάσισαν πριν από μερικά χρόνια να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή και να έχουν προχωρήσει σε αυτόν τον τομέα, ωστόσο, πάντα θα τους δένει η κόρη τους, Εύα, την οποία λατρεύουν και οι δύο. 

Διαβάστε ακόμα: Βάσω Λασκαράκη – Λευτέρης Σουλτάτος: Δεν τους έχουμε δει ποτέ ξανά τόσο διαχυτικούς! 

Με αφορμή την έναρξη της σχολικής χρονιάς και την πρώτη ημέρα της κορούλας τους στην πρώτη δημοτικού και οι δύο θέλησαν να μοιραστούν τα συναισθήματά τους με τους διαδικτυακούς τους φίλους. 

Η Βάσω Λασκαράκη, ανήρτησε ένα στιγμιότυπα της Εύας κατά την αναχώρησή τους για το σχολείο και έγραψε: “Καλή σχολική χρόνια. Εμείς ξεκινήσαμε με χορευτικό ελπίζω κι εύχομαι το ίδιο και για εσάς... μανούλες κουράγιο”.

Κατόπιν, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μοιράστηκε μία φωτογραφία με την κορούλα του σε βρεφική ηλικία, γράφοντας στη λεζάντα: “Φτάσαμε λοιπόν πρώτη δημοτικού !!!! Περνάνε τα χρόνια :-) πως γίνεται το σχολείο να το εκτιμάς όσο περνάνε τα χρόνια. Μάλλον θα πρέπει να γίνεται ανάποδα σαν την ταινία Μπέντζαμιν Μπάτον η να ξεκινάει το σχολείο στα 25 δεν ξέρω! Με αφορμή την πρώτη μέρα θα ήθελα να πω και εγώ κάτι για το θέμα του μπουλινγκ ! Εγώ δεν ήμουν θύμα δεν ήμουν θύτης ήμουν η χειρότερη κατηγορία, αυτός που έβλεπε και δεν αντιδρούσε! Επειδή ξέρω ότι πολλά παιδιά πια έχουν προφίλ στα social θέλω να τους πω ότι αν κάποια στιγμή βρεθούν μπροστά σε οποιοδήποτε είδος μπουλινγκ στο σχολείο να επέμβουν να μιλήσουν στην δασκάλα τους, στον καθηγητή τους, σήμερα μπορεί να συμβαίνει σε κάποιο φίλο αύριο μπορεί να συμβεί σε εσένα ώρα να σταματήσει. ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ σε όλους μας”.


 

Tags γιαννης τσιμιτσελης, βασω λασκαρακη, σχολειο, κόρη, ευα, showbiz, gossip, celebrities, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3538 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4235 s // Total time: 2.7773 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X