Ένταση στα μάτια προστάζει η μόδα για το μακιγιάζ του φθινοπώρου


Ένταση στα μάτια προστάζει η μόδα για το μακιγιάζ του φθινοπώρου

Δείτε πως θα το επιτύχετε με απλά και εύκολα βήματα...

O οίκος ομορφιάς YSL Beauté, παρουσιάζει μια ανανεωμένη συλλογή μακιγιάζ ματιών για το 2019. Πιο φαντασμαγορική, πιο τολμηρή, πιο έντονη. Με νέες συσκευασίες, νέες συνθέσεις και νέα χρώματα που προκαλούν έντονο πόθο.

MASCARA VOLUME EFFET FAUX CILS

Εμβληματικό προϊόν YSL Beauté από το 2000, το 2019 αυτό το μοντέρνο αριστούργημα αποκτά νέα σχεδίαση, με κομψή, γυαλιστερή ασημένια και χρυσή συσκευασία, καθώς και εμπλουτισμένη σύνθεση που περιποιείται τις βλεφαρίδες.

Χάρη στο εκχύλισμα καρυδιάς από τους κήπους της YSL Beauté στην Ourika για ακόμα πιο έντονο χρώμα και στο έλαιο argan από το Μαρόκο, αφήνει τις βλεφαρίδες ελαστικές και περιποιημένες. Μοναδικό σύμπλεγμα τριπλού φιλμ: ένα φιλμ επικάλυψης για έντονο χρώμα, ένα φιλμ περιποίησης για εντυπωσιακές καμπύλες και ένα φιλμ σταθεροποίησης για εξαιρετικό όγκο. Το αποτέλεσμα είναι ακαταμάχητο: άμεσο εφέ ψεύτικων βλεφαρίδων, καθώς και θεατρική ένταση και μήκος – χαρακτηριστικά για τα οποία έχει γίνει παγκοσμίως διάσημη η Mascara Volume Effet Faux Cils.

Εκτός από τις έξι λατρεμένες αποχρώσεις - από τη γυαλιστερή μαύρη Noir Haute Densité μέχρι τις πιο τολμηρές Fascinating Violet και Burgundy – και το θρυλικό της βουρτσάκι, η Mascara Volume Effet Faux Cils διαθέτει πλέον και τις ιδανικές ιδιότητες περιποίησης.

  • No 1 – High Density Black
  • No 2 – Rich Brown
  • No 3 – Extreme Blue
  • No 4 – Fascinating Violet
  • No 5 – Burgundy
  • No 6 – Deep Night

SEQUIN CRUSH COLLECTION

Εθιστικές, σαν κύμα χρώματος, οι μεταλλικές αντανακλάσεις των μονών σκιών ματιών Sequin Crush είναι μοντέρνες και τραβούν τα βλέμματα. Αποκτήστε αστραφτερό βλέμμα, εφαρμόζοντας απλώς το προϊόν με το δάχτυλό σας. Με δύο νέες υφές και επτά νέες αποχρώσεις, κάθε γυναίκα θα βρει το look που της ταιριάζει, είτε επιλέγοντας μία απόχρωση είτε αναμιγνύοντας περισσότερες. Κάθε σκιά ματιών περιέχεται σε μονή χρυσή παλέτα με το θρυλικό λογότυπο Cassandre του YSL.

SEQUIN CRUSH:

THE GLITTERS

Σύνθεση πλούσιου χρώματος με υψηλότερη συγκέντρωση σε τρισδιάστατο γκλίτερ, εμπλουτισμένη με λαμπερές πέρλες για αστραφτερή λάμψη και έντονο χρώμα που διαρκεί.

  • No 1 – Legendary Gold
  • No 2 – Empowered Silver
  • No 4 – Explosive Brown
  • No 6 – Confident Nude
  • No 8 – Louder Blue
  • Νο 10 – Beat Black
  • No 9 – Bold Blue

SEQUIN CRUSH:

THE METALLICS

Σαν κύμα χρώματος με κρεμώδη σύνθεση, οι μεταλλικές χρωστικές κάθε μονής σκιάς ματιών προσφέρουν ευπροσάρμοστη ένταση. Η απαλή κρεμώδης υφή με την καθαρή χρωματική λάμψη και τις λαμπερές μεταλλικές αποχρώσεις απλώνεται εύκολα στα βλέφαρα.

COUTURE EYELINER VINYL

Τολμηρό όσο κανένα άλλο, αυτό το έντονο μαύρο eyeliner έχει ένα χαρακτηριστικό, γυαλιστερό τελείωμα vinyl. Ιδανικό για look που βασίζεται στην ακρίβεια και σε γραφιστικά σχήματα ή για να σχηματίζετε μια έντονη, γυαλιστερή γραμμή πάνω από τη σκιά ματιών, αυτό το eyeliner με το εντυπωσιακό, εξαιρετικά γυαλιστερό αποτέλεσμα θα γίνει το νέο σας αγαπημένο προϊόν.

Χάρη στην υψηλή περιεκτικότητα σε λεπτές χρωστικές black carbon, οι οποίες συνδυάζονται με ένα εύκαμπτο φιλμ latex, η σύνθεση έχει μεγάλη διάρκεια και δεν μουντζουρώνεται, ούτε τρίβεται. Το αποτέλεσμα γυαλιστερής λάκας, διατηρεί τη στιλπνότητά του και το προϊόν παραμένει άνετο στα βλέφαρα χάρη στη σύνθεση με βάση το νερό.

No 1 – Noir Vinyle

Tags ysl beaute, makeup, make-up, beauty, Ομορφια, Μακιγιαζ, ματια, μασκαρα, σκιες, eyeliner, bobbi brown THE ESSENTIAL MULTICOLOR EYESHADOW PALETTE, MASCARA


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5457 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2215 s // Total time: 2.7672 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X