Με αυτή τη διακόσμηση στην κρεβατοκάμαρα θα μειώσεις το στρες λένε οι ειδικοί


Με αυτή τη διακόσμηση στην κρεβατοκάμαρα θα μειώσεις το στρες λένε οι ειδικοί

Ο χρυσός κανόνας που διέπει την διακόσμηση του σπιτιού τα τελευταία χρόνια είναι ένας: Less is more και αυτό ισχύει και για το υπνοδωμάτιο.

Ο κανόνας του μινιμαλισμού, σύμφωνα με μελέτες (όπως σημειώνει για παράδειγμα μελέτη του Πανεπιστημίου της Νότιας Καλιφόρνια, τα σπίτια με πολλά -και περιτττά- διακοσμητικά αντικείμενα και ακαταστασία, ανεβάζουν τα επίπεδα στρες) εξασφαλίζει την ψυχική μας ηρεμία.

Η μινιμαλιστική διακόσμηση μειώνει τα επίπεδα στρες, καθώς βασίζεται στη λογική, όσο λιγότερα αντικείμενα υπάρχουν στο σπίτι μας, τόσο το καλύτερο.

Αυτό το στιλ διακόσμησης μπορεί να εξασφαλίσει ηρεμία και χαλάρωση.

Η μινιμαλιστική διακόσμηση προσφέρει αμέτρητες ενδιαφέρουσες επιλογές για την διαμόρφωση ενός υπνοδωματίου που θα απαλύνει τις αισθήσεις. Τα έντονα χρώματα, τα πολλά διακοσμητικά, οι ηλεκτρονικές συσκευές δεν έχουν θέση σε μια κρεβατοκάμαρα που θέλουμε να γίνει ο χώρος χαλάρωσης του σπιτιού.

Θυμηθείτε ότι το μίνιμαλ δεν εκφράζεται μόνο από το λευκό, το μαύρο και το γκρι. Τα απαλά, παστέλ χρώματα (όπως το πολύ απαλό ροζ ή το γαλάζιο) μπορούν να δημιουργήσουν χαλαρωτική ατμόσφαιρα, χωρίς να είναι μονότονο το διακοσμητικό αποτέλεσμα.

Η μινιμαλιστική διακόσμηση δεν αποκλείει την παρουσία αντικειμένων στο χώρο. Το μόνο κριτήριο που θα πρέπει να εξασφαλίζει την παρουσία τους στο δωμάτιο αφορά την χαρά και την ευχαρίστηση που σας προσφέρουν.

Με πληροφορίες από το bovary.gr

Tags υπνοδωματιο, Διακοσμηση, στρες


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4424 s (228 Queries.) // Parse time: 0.2288 s // Total time: 2.6713 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X