Ελεονώρα Μελέτη: Μας έδειξε τις πανάδες στο πρόσωπό της εμφανώς εκνευρισμένη από σχόλιο που δέχθηκε!


Ελεονώρα Μελέτη: Μας έδειξε τις πανάδες στο πρόσωπό της εμφανώς εκνευρισμένη από σχόλιο που δέχθηκε!

Το επικριτικό σχόλιο από follower της για την εμφάνισή της που θέλησε να απαντήσει!

Η Ελεονώρα Μελέτη, διανύει μία πολύ όμορφη περίοδο στην προσωπική της ζωή, έχοντας στην αγκαλιά της την ενός έτους κορούλα της, Αλεξάνδρα. 

Η παρουσιάστρια έχει αποδείξει αρκετές φορές στο παρελθόν πόσο ακομπλεξάριστη είναι με την εικόνα της και αυτό έπραξε για άλλη μία φορά, κατόπιν σχολίου που έλαβε από διαδικτυακό της φίλο.

Διαβάστε ακόμα: Ελεονώρα Μελέτη: Η αποκάλυψη που έκανε για τον θρησκευτικό της γάμο και δεν περιμέναμε να ακούσουμε!

Σε μία από τις αναρτήσεις της Ελεονώρας Μελέτη, κάποιος σχολίασε τις πανάδες στο πρόσωπό της, τις οποίες απέκτησε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, καθώς είναι ένα στοιχείο που παρατηρείται σε αρκετές εγκύους, παρομοιάζοντάς το με μουστάκι.

Η ίδια θέλησε να του απαντήσει, γράφοντας: “Ναι έχω μουστάκι. Εμένα να ρωτάς. Όχι τους τρίτους στο προφίλ μου. Είναι “μουστάκι” από πανάδες και όχι από τρίχες. Είναι ορμονικό και με την εγκυμοσύνη έγινε χειρότερα. Εμένα δε με πείραξε που με ρώτησες. Ανήκω στις τυχερές που ο άντρας τους δηλώνει ερωτευμένος ακόμα και αν έχουν μουστάκι. Υπάρχουν όμως και γυναίκες που έρχονται σε δύσκολη θέση όταν θίγεις την εμφάνισή τους, είτε δημόσια είτε ιδιωτικά. Και να ξέρεις πως τα αυθεντικά αρσενικά είναι διακριτικά”.

Κατόπιν, η παρουσιάστρια δημοσίευσε μία φωτογραφία στο instastory (βλ. εικόνα πιο κάτω) όπου χωρίς μακιγιάζ θέλησε να μας δείξει το πρόσωπό της μετά την εγκυμοσύνη, επιβεβαιώνοντας για άλλη μία φορά πόσο ακομπλεξάριστη είναι. 

Tags Ελεονώρα Μελέτη, πανάδες, showbiz, gossip, celebrities, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9918 s (230 Queries.) // Parse time: 0.2470 s // Total time: 3.2388 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X