Happy Anniversary! 


Happy Anniversary! 

Τι γιορτάζω και είμαι πολύ χαρούμενη; 

Χθες ξαφνικά έρχεται στα μάτια μου μια  δημοσίευση στον προσωπικό μου λογαριασμό στο facebook. Μια δημοσίευση που έκανα πριν ακριβώς δύο χρόνια. Ήταν αυτή του πρώτου μου blog post εδώ στο ilovestyle.com! Η πρώτη φορά που έδειξα σε εσάς μια βόλτα μου στην Κοπεγχάγη. Θυμάμαι ήταν η πρώτη μου επίσκεψη στην πλατεία Nyhavn στο κέντρο της πόλης. Όπως καταλαβαίνετε αμέσως έκανα αναδημοσίευση. Ούτε που κατάλαβα πως έχουν περάσει κιόλας δύο χρόνια.

Νιώθω αλήθεια γεμάτη και χαρούμενη που μπορώ να γράφω σε εσάς τα νέα μου, τις απόψεις μου και τις καθημερινές συνήθειες μου! Βόλτες , επισκέψεις, συνταγές μαγειρικής, ώρες χαλάρωσης στο σπίτι και πολλά άλλα! Αυτά είναι κάποια από τα πολλά που έχω μοιραστεί μαζί σας! 

Είναι αλήθεια τόσο όμορφο. Νιώθω πως ακόμα και μακριά που είμαι αυτό με βοηθάει να έχω μια ξεχωριστή επικοινωνία μαζί σας. Και νιώθω ευγνώμων που πολλές φορές ενδιαφέρεστε να μάθετε ακόμα περισσότερα. 

Σήμερα αποφάσισα λοιπόν με αφορμή την ημέρα αυτή να θυμηθώ μαζί σας λίγες από τις φωτογραφίες που έχετε ήδη δει στα διάφορα blog posts μου τα τελευταία δύο χρόνια! 

Happy Anniversary λέμε; Όπως και να έχει εγώ νιώθω ενθουσιασμένη. Τα φιλιά μου...θα τα πούμε από εβδομάδας. Να κάνετε όλοι αυτό που αγαπάτε και σας γεμίζει. Όπου κι αν είστε! xxx

Tags μαρια κορζτια, ilovestylecom, blog, BLOGGER


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0400 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3980 s // Total time: 2.4379 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X