Ζευγάρι του Hollywood πραγματοποίησε τη φωτογράφηση του γάμου του στην Κύπρο! 


Ζευγάρι του Hollywood πραγματοποίησε τη φωτογράφηση του γάμου του στην Κύπρο! 

Βρέθηκαν στα ομορφότερα σημεία του νησιού μας λίγο πριν τον γάμο τους που θα γίνει στο Los Angeles. 

Χωρίς αµφιβολία, το τελευταίο διάστηµα η Κύπρος έγινε πόλος έλξης για µεγάλες παραγωγές της βιοµηχανίας του θεάµατος, φέρνοντας έτσι στο νησί µας διάσηµους αστέρες. ∆ύο εξ αυτών είναι η καταξιωµένη ηθοποιός µε ειδίκευση στις πολεµικές τέχνες και πρωταγωνίστρια του "Jiu Jitsu", Τζου Τζου Τσαν, καθώς και ο πολυβραβευµένος σκηνοθέτης Άντονι Σζέτο

Γνωρίστηκαν πριν από αρκετά χρόνια σε ένα κοινό project που έκαναν στο Χονγκ Κονγκ και από φίλοι έγιναν ζευγάρι, το οποίο θα ενωθεί µε τα ιερά δεσµά του γάµου τον ερχόµενο Οκτώβριο σε µια τελετή - υπερπαραγωγή στο Λος Άντζελες. Παρόλο που ο τόπος διεξαγωγής της γαµήλιας τελετής θα είναι η Πόλη των Αγγέλων, το νησί της Αφροδίτης τούς "µάγεψε", γι’ αυτό και επέλεξαν να κάνουν το γαµήλιο φωτογραφικό άλµπουµ τους (pre-wedding album) στην Κύπρο. Σε µια αποκλειστική συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ!, ο Άντονι και η Τζου Τζου µιλούν για τον επικείµενο γάµο τους, τις οµορφιές της Κύπρου, τις ταινίες δράσης αλλά και για τα µεγαλεπήβολα σχέδιά τους!

Bρίσκεστε στην Κύπρο µε αφορµή τα γυρίσµατα της χολιγουντιανής παραγωγής του ∆ηµήτρη Λογοθέτη, "Jiu Jitsu". Τζου Τζου, θα ήθελα να µου µιλήσεις για τον ρόλο σου στην ταινία αλλά και για τη συνεργασία σου µε τους εξής καταξιωµένους ηθοποιούς: Φρανκ Γκρίλο, Μαρί Αυγερόπουλος, Τόνι Τζα και Αλάν Μουσσί.

Τζου Τζου Τσαν: Κατ' αρχάς, θέλω να πω ότι ενσαρκώνω τον ρόλο της "Κάρµεν", µιας πολύ δυναµικής γυναίκας, η οποία βρίσκεται στο ερωτικό πεδίο του "Τζέικ", δηλαδή του χαρακτήρα που υποδύεται στην ταινία ο Αλάν. Στην ταινία ο "Τζέικ" χάνει τη µνήµη του και αυτό για την "Κάρµεν" είναι αποκαρδιωτικό, καθώς προσπαθεί µε "νύχια και µε δόντια" να τον βοηθήσει να επανακτήσει τη µνήµη του και να σώσουν τον κόσµο από τους εξωγήινους, οι οποίοι επιτίθονται στη Γη. Έχω πολλές σκηνές δράσης στην ταινία. Πρέπει να ευχαριστήσω τον Αλάν, ο οποίος κάνει τις "χορογραφίες" των πολεµικών τεχνών που κάνω µαζί µε τους πολεµιστές του "Jiu Jitsu". Μου αρέσει η συνεργασία µαζί του. Μέσα από αυτό την παραγωγή γνώρισα εξαιρετικούς ανθρώπους, όπως τον Νίκολας Κέιτζ, ο οποίος είναι πολύ προσγειωµένος. Μεταξύ άλλων, γνώρισα τη Μαρί Αυγερόπουλος, η οποία είναι αξιαγάπητη, τον Φρανκ Γκρίλο, ο οποίος είναι ο πλακατζής της παρέας αλλά και τον Τόνι Τζα, µε τον οποίο λατρεύω να δουλεύω. Πρέπει να πω ότι θα συνεργαστούµε ξανά διότι τυγχάνει να έχουµε τον ίδιο µάνατζερ. Θα συνεχίσουµε να κάνουµε παρέα και στο Λος Άντζελες, µιας και όλοι µας µένουµε σχετικά κοντά.

Άντονι, όταν η Τζου Τζου σού ανακοίνωσε ότι θα ερχόταν στην Κύπρο για τα γυρίσµατα της πολυαναµενόµενης ταινίας του ∆ηµήτρη Λογοθέτη τι σκέφτηκες;

Πρέπει να πω ότι γνώριζα γι’ αυτό το project, µιας και κατά κάποιον τρόπο «µανατζάρω» την Τζου Τζου. ∆εν εκπλάγηκα καθόλου. Εντούτοις ενθουσιάστηκα πολύ µε το που πάτησα το πόδι µου στο νησί σας. Για να πω την αλήθεια, έχω έρθει ξανά στην Κύπρο τη δεκαετία του ’90, καθώς εκείνη την περίοδο δούλευα σε µια εταιρεία κατασκευής πλοίων. Οπότε, όταν η Τζου Τζου δέχθηκε να συµµετάσχει σε αυτό το project, σκέφτηκα ότι είναι ευκαιρία να επισκεφθώ ξανά αυτό το όµορφο νησί.

Τζου Τζου: Για εµένα είναι η πρώτη φορά που έρχοµαι στο νησί σας και έχω κατενθουσιαστεί από το µπλε της θάλασσας, τον ηλιόλουστο καιρό, αλλά και τη θερµή φιλοξενία από τους ντόπιους.

Όταν ήρθαµε στην Κύπρο ανακαλύψαµε ότι ήταν ο τόπος που γεννήθηκε ο έρωτας, οπότε σκεφτήκαµε ότι θα ήταν πολύ ωραίο εάν κάναµε µια φωτογράφιση για τον επερχόµενο γάµο µας εδώ. Κάπως έτσι γεννήθηκε αυτή η ιδέα. Κάναµε δύο ξεχωριστές φωτογραφίσεις για το γαµήλιο άλµπουµ µας. Η µια έγινε στην Αγία Νάπα και η άλλη στην Πάφο. Πάντως, εάν δεν κάναµε τον γάµο στο Λος Άντζελες, θα σκεφτόµασταν να τον κάνουµε εδώ.

Πώς γνωριστήκατε; Ήταν αυτό που λέµε "κεραυνοβόλος έρωτας";

Άντονι: Όχι. ∆εν ερωτευτήκαµε κατ' ευθείαν. Εκείνο το διάστηµα ήµουνα σε σχέση. Η Τζου Τζου κι εγώ ήµασταν στο ίδιο project και απλά κάναµε παρέα.

Τζου Τζου: ∆εν είχα ιδέα ότι ήταν «τσιµπηµένος» µαζί µου. Το αντιλήφθηκα όταν µε προσέγγισε ο Άντονι. Αρχίσαµε να βγαίνουµε σε φιλικό επίπεδο και έπειτα βγαίναµε ραντεβού. Πραγµατικά είναι πολύ αξιόπιστος, γλυκός, τίµιος και ευγενικός.

Πώς έγινε η πρόταση γάµου;

Άντονι: Εγώ µε την Τζου Τζου είµαστε µαζί εδώ και πολλά χρόνια, οπότε ο γάµος ήταν φυσικό επακόλουθο. Ωστόσο σχεδίαζα να της κάνω την πρόταση εδώ και πολύ καιρό, αλλά πάντα κάτι συνέβαινε. Όπως για παράδειγµα την πρώτη φορά που θα της πρότεινα να µε παντρευτεί. Τα είχα όλα έτοιµα. Της είπα ότι θα πηγαίναµε σε ένα εξωτικό µέρος για κάποια φωτογράφιση, ωστόσο τα σχέδιά µου ανατράπηκαν, καθώς µου είπε ότι "έκλεισε" µια δουλειά και έπρεπε να πάει στο Βανκούβερ. Έτσι δεν έχασα καιρό και έκανα ένα σχέδιο Β’. Αποφάσισα να πάω να τη βρω στο ξενοδοχείο που διέµενε. Όταν γύρισε στη σουίτα του ξενοδοχείου, µπήκε µέσα και όταν µε είδε ξαφνιάστηκε. Έπειτα της είπα να ακολουθήσει το δρόµο µε τα ροδοπέταλα που της είχα φτιάξει, το οποίο οδηγούσε στο µπαλκόνι. Εκεί την περίµενε µια σαµπάνια και ένα σοκολατένιο κέικ που έγραφε "Παντρέψου µε"…

Τζου Τζου: Ήταν πολύ ροµαντικό. Έκρυψε το διαµαντένιο δαχτυλίδι σε ένα από τα ροδοπέταλα. Απλά άρχισα να κλαίω από συγκίνηση. Εκείνη την ώρα έδυε και ο ήλιος, καταλαβαίνεις!

O γάµος σας θα γίνει την 1η Οκτωβρίου στην Πόλη των Αγγέλων. Μιλήστε µου για το τι πρόκειται να δούµε.

Τζου Τζου: Ο γάµος µας θα πραγµατοποιηθεί στο «Wayfarers Chapel» στο Λος Άντζελες, σε µια εκκλησία η οποία είναι κατασκευασµένη από γυαλί και βρίσκεται στην άκρη του γκρεµού. Ανέκαθεν ήθελα να παντρευτώ σε µια τέτοια εκκλησία. Το θεωρώ πολύ ροµαντικό. Προσωπικά, δεν γνώριζα ότι υπάρχει τέτοιο µέρος στο Λος Άντζελες. Η δεξίωση θα γίνει σε ένα πραγµατικά ιστορικό ξενοδοχείο, όπου εκεί έλαβαν χώρα και τα πρώτα βραβεία Όσκαρ. Καλεσµένοι θα είναι όλοι µου οι συµπρωταγωνιστές από την τηλεοπτική σειρά "Wu Assassins", αλλά και κάποιοι άλλοι στενοί συνεργάτες και φίλοι µας, οι οποίοι θα ταξιδέψουν από Αυστραλία, Χονγκ Κονγκ για τον γάµο µας. Εκείνη τη µέρα θα αλλάξω τρία φορέµατα και το θέµα του πάρτι θα συνδυάζει την παλιά εποχή του Χονγκ Κονγκ µε τον γκλαµουράτο κόσµο του Χόλιγουντ.

Άντονι: Έτσι ακριβώς. Εγώ εκείνη τη µέρα δεν θα αγχωθώ. Θα απολαύσω τη µέρα. Συνήθως όταν κάποιος παντρεύεται αγχώνεται. Στη δική µου περίπτωση δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Οι καλεσµένοι θα είναι περίπου 200. Αρχικά θέλαµε να κάνουµε τον γάµο σε στενό κύκλο, ωστόσο είπαµε να µεγαλώσουµε τη λίστα των καλεσµένων. Θέλαµε να είναι κάτι σαν πάρτι και να προσέχουµε όλους τους παρευρισκόµενους.
 
Τζου Τζου, έχεις γράψει και ένα βιωµατικό βιβλίο, µε το οποίο δίνεις πολλά ηχηρά µηνύµατα. Πες µου την ιστορία που πραγµατικά "µιλά" στις καρδιές µας.

Το βιβλίο µου ονοµάζεται «Για να ζήσεις µια όµορφη ζωή». Το είχα γράψει µετά την εµπειρία που έζησα σε κάποιο ριάλιτι στο Χονγκ Κονγκ. Το concept του παιχνιδιού είναι να πηγαίνουν επώνυµοι σε φτωχογειτονιές και να µένουν µε οικογένειες, τις οποίες πρέπει να βοηθούν είτε προσφέροντάς τους τα είδη πρώτης ανάγκης είτε διδάσκοντάς τους. Για να έχεις µια πλήρη εικόνα, πρέπει να σου πω ότι στο Χονγκ Κονγκ υπάρχουν δύο διαφορετικοί κόσµοι. Είναι οι πλούσιοι και οι φτωχοί. Όσοι είναι στη δεύτερη «κατηγορία», µένουν στα λεγόµενα «κλουβιά» υπό άθλιες συνθήκες και κάποια από αυτά δεν έχουν ούτε παράθυρα. Μιλάµε για µεγάλο χάσµα µεταξύ των δύο τάξεων. Στο ριάλιτι αυτόκαλείσαι να µείνεις µαζί τους για µια βδοµάδα και να τους φροντίσεις. Στη δική µου περίπτωση έπρεπε να µείνω µαζί µε µια µονογονεϊκή οικογένεια και να τους φροντίζω. Όταν τελείωσε η «αποστολή» µου, πραγµατικά ένιωσα ότι πρέπει να «βγάλω» προς τα έξω το τι πραγµατικά βιώνουν οι άνθρωποι αυτοί, οπότε έγινα εθελόντρια µαζί µε τους φίλους και την οικογένειά µου. Όλη αυτή η εµπειρία µε άλλαξε ως άνθρωπο. Έτσι αποφάσισα να γράψω το συγκεκριµένο βιβλίο.

Την Πέµπτη 8 Αυγούστου θα γίνει η παγκόσµια πρεµιέρα της σειράς του Netflix “Wu Assassins”. Πώς νιώθεις που παίζεις σε αυτή τη σειρά;

Tζου Τζου: Eίµαι πολύ ενθουσιασµένη γι’ αυτό! Είναι µια σειρά δράσης στην οποία συµµετέχουν πολλοί, καταξιωµένοι ηθοποιοί. Υποδύοµαι µια δυναµική γυναίκα, η οποία είναι σωµατοφύλακας µιας συµµορίας στο Chinatown. Ουσιαστικά είµαι «τα µάτια και τα αυτιά» της συµµορίας µου και καλούµαι να προστατέψω το αφεντικό της συµµορίας από ασύµµετρες απειλές. Μου αρέσει πολύ να ενσαρκώνω το συγκεκριµένο ρόλο. Στα πρώτα επεισόδια θα µε δεις να υποδύοµαι τη σωµατοφύλακα, ωστόσο στα επόµενα επεισόδια ο ρόλος µου γίνεται ακόµη πιο δυναµικός.

Άντονι: Eίναι µια ταλαντούχα γυναίκα. Ξέρεις κάτι; Πολλές φορές, όταν έχεις πολλά ταλέντα, δεν ξέρεις ποια πορεία πρέπει να ακολουθήσεις. Η Τζου Τζου παλαιότερα είχε αυτό το δίληµµα. Τραγουδούσε, έγραφε τραγούδια, έκανε φιλανθρωπίες, διαγωνίστηκε στα καλλιστεία, αλλά τελικά την κέρδισε η υποκριτική.

Έχετε µετανιώσει για πράγµατα ή λάθη του παρελθόντος σας;

Τζου Τζου: Για να είµαι ειλικρινής, όχι. Μια ζωή την έχουµε, οπότε όλα είναι εµπειρίες. Άλλωστε, αν δεν κάνεις κάποια λάθη ή να βιώσεις κάποιες άσχηµες καταστάσεις, πώς θα αντιληφθείς ποια είναι τα σωστά; Θεωρώ ότι πρέπει να ακολουθούµε την καρδιά µας.

Άντονι: Koίτα, κάποια πράγµατα ,τα οποία ενδεχοµένως να τα θεωρούσα λανθασµένα, αποδείχθηκαν ότι ήταν για καλό. Εάν µου έκανες αυτήν την ερώτηση πριν από 10 χρόνια, θα σου έλεγα ότι ενδεχοµένως να µετάνιωνα για κάτι που έκανα. Τώρα, όµως, θα σου πω ότι δεν έχω µετανιώσει για τίποτα. 

Θα συνεργαστείτε σε κάποιο project στο εγγύς µέλλον;

Tζου Τζου: Χωρίς αµφιβολία. Θα κάνουµε διάφορα projects µαζί.

Άντονι: Mάλιστα θα έρθουµε ξανά στο νησί σας, για να συζητήσουµε για ένα από αυτά τα projects.     

Από την Άννα Κριθαρίδου

Πηγή: Περιοδικό "OK!"

Φωτογραφίες: Λούκας Καραμανος (STUDIO KARAMANOS-CY)

Tags Άντονι Σζέτο, Γαμος, showbiz, gossip, celebrities, διασημοι, Τζου Τζου Τσαν


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3214 s (229 Queries.) // Parse time: 0.3322 s // Total time: 2.6536 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X