"Πώς το μέτωπο και τα μάτια μου με κάνουν να φαίνομαι κουρασμένη;"


"Πώς το μέτωπο και τα μάτια μου με κάνουν να φαίνομαι κουρασμένη;"

H Πλαστικός Χειρουργός, Γεωργία Κουλέρμου μας εξηγεί τι πρέπει να κάνουμε για να απαλλαγούμε από τις ρυτίδες έκφρασης σε μέτωπο και μάτια.

Υπάρχουν κάποια σημεία στο πρόσωπό μας που ανεξάρτητα από το πόσο χαρούμενες, και ήρεμες είμαστε μας κάνουν να φαινόμαστε κουρασμένες.

Οι ρυτίδες του μετώπου και της περιοχής μεταξύ των φρυδιών είναι από τα σημεία που καθορίζουν την ηρεμία του προσώπου. Αυτές οι ρυτίδες είναι ρυτίδες έκφρασης, που ανασηκώνουν το μέτωπό μας προς τα πάνω και φέρνουν τα φρύδια μας κοντά το ένα με το άλλο, συνοφρυωνόμαστε δηλαδή.

Με αποτέλεσμα να φαινόμαστε συνεχώς θυμωμένες χωρίς να είμαστε, κάτι που δίνει αγριάδα στο πρόσωπό μας και κούραση. Καθώς περνούν τα χρόνια αυτές οι ρυτίδες καθίστανται μόνιμα στο πρόσωπο, χαράζουν δηλαδή το δέρμα μας ανεξάρτητα αν κάνουμε την συγκεκριμένη κίνηση ή όχι. Έχει μεγάλη σημασία λοιπόν

Πως γίνεται αυτό; Με τη χρήση του γνωστού μας botox που με την προσωρινή πάρεση του μυός που προκαλεί θα αναστείλει τις ανεπιθύμητες ρυτίδες. Εάν έχουν ήδη εγκατασταθεί στο δέρμα μας τότε πολύ πιθανόν μετά το  botox να χρειαστεί να γεμίσουμε τις ρυτίδες και με υαλουρονικό.

Τα βλέφαρα μας είναι ένα άλλο σημείο που μας κάνει να χάνουμε τη φρεσκάδα μας. Όταν αρχίσουν να χαλαρώνουν τα βλέφαρα μας και σιγά σιγά βλέπουμε πως το μολύβι μας αφήνει αποτύπωμα στο δέρμα πάνω από το βλέφαρο, όταν σκεπάζεται έστω και λίγο το βλέφαρό μας από το δέρμα, σημαίνει ότι άρχισε η χαλάρωση. Με τη χαλάρωση φαίνεται το μάτι μας πιο μικρό, πιο κλειστό και χάνει από τη λάμψη του.

Ποια είναι η λύση; Η χειρουργική αποκατάσταση με τη βλεφαροπλατική. Μια επέμβαση που γίνεται με τοπική αναισθησία, έχει γρήγορη αποθεραπεία και θα μας δώσει πίσω το λαμπερό και ξεκούραστό μας βλέμμα.

Φροντίζουμε το πρόσωπό μας και προλαβαίνουμε το χρόνο!

Δρ. Γεωργία Κουλέρμου MD, PhD

Πλαστικός Χειρουργός

Τηλ. 00357 99657810

www.georgiaKoulermou.com

Instagram: dr.georgiaKoulermou

Facebook: Dr. Georgia Koulermou

Tags γεωργια κουλερμου, ρυτιδες, ρυτιδες εκφρασης, Ομορφια, πλαστικη χειρουργικη, βλεφαροπλαστική, botox, beauty, face


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0204 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3386 s // Total time: 2.3590 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X