Ανακάλυψε το νέο fougere άρωμα με λουλουδένιες νότες και απαλούς τόνους αμυγδάλου


Ανακάλυψε το νέο fougere άρωμα με λουλουδένιες νότες και απαλούς τόνους αμυγδάλου

Ο οίκος Zadig & Voltaire δημιούργησε ένα άρωμα όπου οι νότες κορυφής περιβάλλονται από την πολυτέλεια της ίριδας και τη λεπτότητα της παιωνίας.

Το νέο άρωμα του οίκου του οίκου Zadig & Voltaire, Girls Can Say Anything είναι ένα άρωμα που ενθαρρύνει την ελευθερία του λόγου και τη χειραφέτηση, με ένα χαμόγελο. Το άρωμα παίζει με την συγκαταβατικότητα και διασυνδέεται με παραδοσιακό αρρενωπό και θηλυκό στιλ, θολώνοντας τα όρια. Μια τεράστια ώθηση αυτοπεποίθησης.

Ένα άρωμα με αληθινή προσωπικότητα! Για ακόμη μια φορά, Quentin Bisch παίζει ένα τολμηρό χαρτί, παρουσιάζοντας ένα νέο fougere άρωμα με λουλουδένιες νότες και απαλούς τόνους αμυγδάλου. Το άρωμα είναι ελεύθερο και πολύπλευρο, λουλουδένιο και ξυλώδες, ακτινοβόλο με απαλότητα. Αυτό το cult νέο-fougere άρωμα από τη σειρά #GIRLSCAN αντανακλά την ίδια υπογραφή: το μινιμαλιστικό άνοιγμα της λεβάντας περνάει μέσα από γέφυρες γερανιού, oak moss και tonka. Λουλουδένιο, έντονο, απαλό.

Οι νότες κορυφής περιβάλλονται από την πολυτέλεια της ίριδας και τη λεπτότητα της παιωνίας. Στις νότες βάσης υπάρχει η βανίλια σε ένα λουτρό γάλακτος από σανταλόξυλο.

Αυτή η συγκέντρωση ενέργειας έρχεται σε ένα εικονικό μπουκάλι εμπνευσμένο από τα μπουκάλια νερού που δίνονται στις επιδείξεις μόδας, με κρυσταλλένιες γραμμές. Το μπουκάλι έχει ακόμη την ίδια βάση με τις γνώριμες άκρες και το μεταλλικό καπάκι, που είναι ανάγλυφο όπως ένα αξεσουάρ αυτοκινήτου αντίκα. Τι άλλαξε; Ο παθιασμένος και χαρούμενος κοραλλί χυμός. Το τατουάζ με το δερμάτινο αποτέλεσμα στην επιγραφή είναι περίπου το ίδιο. Αλλά με μία μικρή διαφορά. Το όνομα είναι προσαρμοσμένο: με ξεχωριστά γράμματα, η λέξη SAY  αντικαθιστά τη cult λέξη DO, επιβεβαιώνοντας μια δυνατή, καθαρή φωνή.

Tags Zadig & Voltaire, Girls Can Say Anything, Ομορφια, αρωμα, beauty, perfume


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2760 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3057 s // Total time: 2.5816 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X